'KÜÇÜK İNSANLARIN GÖLGELERİ 'ADLI KARMA RESİM SERGİSİ KARTAL BELEDİYESİ'NDE AÇILDI

Sanata ve sanatçıya yönelik etkinliklere ve sergilere ev sahipliği yapmayı sürdürüyor.

Sanata ve sanatçıya yönelik etkinliklere ve sergilere ev sahipliği yapan Kartal Belediyesi, Ressam Saeed Aghanejad ve Ressam Zeynep Güray’ın eserlerinden oluşan “Küçük İnsanların Gölgeleri” adlı karma resim sergisinin açılışında sanatseverleri bir araya getirdi.

Kartal Belediyesi Hizmet Binası Fuaye Salonu’nda sanatseverlerin beğenisine sunulan ve 53 tablonun yer aldığı serginin açılışına Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar ile sanata gönül veren vatandaşlar katıldı. Başkan Yardımcısı Uçar, Kartal Belediyesi olarak her zaman sanatçılara destek verdiklerini belirtti. Sanatçılara emeklerinden dolayı teşekkür eden Uçar, Ressam Zeynep Güray’a bir buket çiçek, Saeed Aghanejad’a ise Kartal heykelciği takdim etti. Uçar, daha sonra sanatçılar ile birlikte sergiyi gezerek resimler hakkında bilgi aldı.

Deniz ve gökyüzü temalı resimlerin yanı sıra küçük insan gölgelerinin de başrolde olduğu sergi 27 Kasım’a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

TÜRKİYE GENELİNDE YANGINLARLA MÜCADELEDE SON GELİŞMELER
ÖNDER SAV 70 YILLIK CHP ÜYELİĞİNDEN İSTİFA ETTİ
ETİMESGUT BELEDİYE BAŞKANI ERDAL BEŞİKÇİOĞLU VE 52 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
KARTAL'DA YOL YENİLEME HAMLESİ:17 BİN TON SICAK ASFALT SERİLECEK
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ VE YÖNETİMİ TOPLU İSTİFA EDEREK YENİ PARTİ'YE GEÇTİ
ÜNİVERSİTE ADAYLARINA TERCİH DESTEĞİ
VEDAT GÜNYOL 11. DENEME ÖDÜLÜ BAŞVURULARI BAŞLADI
AKTİF YAŞ AL MERKEZİ’NDE AHŞAP BOYAMA ATÖLYESİYLE HEM ÜRETTİLER HEM SOSYALLEŞTİLER
MUĞLA SEYDİKEMER'DE ORMAN YANGINI
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ'NDE RUHSAT SORUŞTURMASI:SİNEM DEDETAŞ VE 6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI