KÜÇÜKÇEKMECE'DE PARK VE BAHÇELER MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALINDI

İstanbul Valiliği Küçükçekmece'de yapılan bir parkın terör örgütünün logosunu andıran görüntülere ilişkin açılan soruşturma kapsamında Belediye Başkan Yardımcısı ile birlikte Park ve Bahçeler Müdürü'nün görevden alındığını duyurdu.

 

İstanbul Valiliği Küçükçekmece çocuk parkının yapılması sonrasında ortaya çıkan görüntülerle ilgili soruşturma başlattığını duyurdu. Soruşturma kapsamında çocuk parkından sorumlu Park ve Bahçeler Müdürü ile Belediye Başkan Yardımcısının görevden uzaklaştırıldığını açıkladı.

İşte Valilik tarafından yapılan o açıklama;

"Parkın yenilenmesiyle ilgili işlemlerden sorumlu olduğu tespit edilen Küçükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcısı S.G. ile Park ve Bahçeler Müdürü Ş.M., 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 137. vd. maddeleri gereğince, görevi başında kalmalarında sakınca görüldüğünden görevinden uzaklaştırılmıştır."

CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ VE YÖNETİMİ TOPLU İSTİFA EDEREK YENİ PARTİ'YE GEÇTİ
ÜNİVERSİTE ADAYLARINA TERCİH DESTEĞİ
VEDAT GÜNYOL 11. DENEME ÖDÜLÜ BAŞVURULARI BAŞLADI
AKTİF YAŞ AL MERKEZİ’NDE AHŞAP BOYAMA ATÖLYESİYLE HEM ÜRETTİLER HEM SOSYALLEŞTİLER
MUĞLA SEYDİKEMER'DE ORMAN YANGINI
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ'NDE RUHSAT SORUŞTURMASI:SİNEM DEDETAŞ VE 6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
YENİ PARTİ'NİN TBMM GRUP YÖNETİMİ BELLİ OLDU
KARTAL’A 8 DERSLİKLİ YENİ ANAOKULU İÇİN PROTOKOL İMZALANDI
KILIÇDAROĞLU'NUN ROZET TÖRENİ HABERİ YARGIYA TAŞINDI:3 GAZETECİ İFADEYE ÇAĞRILDI
İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN OKULLARA MESCİT KARARI