KÜÇÜKÇEKMECE'DE PARK VE BAHÇELER MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALINDI

İstanbul Valiliği Küçükçekmece'de yapılan bir parkın terör örgütünün logosunu andıran görüntülere ilişkin açılan soruşturma kapsamında Belediye Başkan Yardımcısı ile birlikte Park ve Bahçeler Müdürü'nün görevden alındığını duyurdu.

 

İstanbul Valiliği Küçükçekmece çocuk parkının yapılması sonrasında ortaya çıkan görüntülerle ilgili soruşturma başlattığını duyurdu. Soruşturma kapsamında çocuk parkından sorumlu Park ve Bahçeler Müdürü ile Belediye Başkan Yardımcısının görevden uzaklaştırıldığını açıkladı.

İşte Valilik tarafından yapılan o açıklama;

"Parkın yenilenmesiyle ilgili işlemlerden sorumlu olduğu tespit edilen Küçükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcısı S.G. ile Park ve Bahçeler Müdürü Ş.M., 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 137. vd. maddeleri gereğince, görevi başında kalmalarında sakınca görüldüğünden görevinden uzaklaştırılmıştır."

BAŞKAN BİNGÖL KOÇ PATİ REHABİLİTASYON MERKEZİ'NDE İNCELEMELERDE BULUNDU
EMEKLİLERİN BAYRAM İKRAMİYESİ BELLİ OLDU
TAŞINMAZ SATIŞINDA GÜVENLİ ÖDEME DÖNEMİ: TAKVİM NETLEŞTİ
KARTAL'DA DAYANIŞMA VE EMEK RÜZGARI:KADIN EMEĞİ KERMESİ KAPILARINI AÇTI
ADD KARTAL ŞUBESİ'NDE GÖREV DAĞILIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
ÜMRANİYE’DE MEHTERAN COŞKUSU MEYDANI DOLDURDU
''KELİMELERİN SÜRGÜN YERİ'' YAKINDA OKURLARIYLA BULUŞUYOR
KARTAL'DA KURBAN PAZARI KRİSİ: ASBEST İDDİASI İNCELEME BAŞLATTI!
GELECEĞİN SOSYAL BİLİMCİLERİ PENDİK'TE BULUŞTU
FADIL AYDIN'DAN PENDİK MİLLET BAHÇESİNDE MUHTEŞEM KONSER