MALTEPE BELEDİYESİ'NDEN ŞİŞLİ BELEDİYESİ'NE DESTEK

Maltepe Belediyesi, yeni kurulan Şişli Belediyesi Arama-Kurtarma ekiplerine eğitim verdi.


AFAD’dan akreditasyon alan ilk belediyelerden biri olan Maltepe Belediyesi, eğitimde, akredite olmak için hazırlanan ekiplere çadır kurma, yangın söndürme, malzeme tanıtımı, sesli ve fiziki aramayla kurtarma eğitimlerini uygulamalı olarak gösterdi.


Maltepe Belediyesi, yakın zamanda T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından düzenlenecek arama-kurtarma akreditasyon sınavına katılacak Şişli Belediyesi’ne eğitim verdi. Maltepe Belediyesi’nin Afet İşleri Müdürlüğü yerleşkesinde gerçekleştirilen eğitimlerde, 34 kişilik Şişli Belediyesi arama-kurtarma ekiplerine çadır kurma, yangın söndürme, malzeme tanıtımı, sesli ve fiziki aramayla kurtarma eğitimlerini birlikte tatbikat yaparak gösterdi. 
AFAD Akreditasyon Esasları Belirleme Hakkında Yönetmelik kapsamında akreditasyon eğitimi vermeye yetkili olan Maltepe Belediyesi arama-kurtarma ekiplerinin desteği, 34 kişilik ekip sınava girene kadar devam edecek. 

PENDİK BELEDİYESİ'NİN AÇIK HAVA ÇOCUK ETKİNLİKLERİN 15 BİN ÇOCUK KATILDI
ANKARA'DAKİ BALTALI SALDIRIDA FLAŞ GELİŞME! BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALINDI
SAHTE DİPLAMA SKANDALINA ADI KARIŞAN İSİMLER ORTAYA ÇIKTI
PENDİK BELEDİYESİNDEN ÜNİVERSİTE ADAYLARINA TERCİH DESTEĞİ
BAŞKAN EREN ALİ BİNGÖL KOMŞULARIYLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR
ÜMRANİYE’DE 40 BİN TÜRK BAYRAĞI DAĞITILIYOR
PENDİKSPOR BAŞKANI ADEM ZAFER TORUN'DAN KAYMAKAM MEHMET YILDIZ'A NEZAKET ZİYARETİ
SAHTE E-İMZA VE DİPLOMA SORUŞTURMASI TAMAMLANDI
GÖÇBEYLİ KÜLLİYESİ'NİN TEMELİ DUALARLA ATILDI
GEYVE'DE HAMİLE ÇALIŞANA MOBBİNG İDDİASI:SENDİKADAN SPOR MÜDÜRÜNE SORUŞTURMA TALEBİ