MANİSA'DA KORKUTAN DEPREM! VATANDAŞLAR GECEYİ ÇADIRLARDA GEÇİRDİ

Manisa'da dün gece meydana gelen 5.2 şiddetindeki deprem vatandaşları tedirgin etti. Merkez üssü Kırkağaç İlçesi'nde yaşanan 5.2 şiddetindeki deprem sonrası halk sokaklara dökülürken evlerine giren yurttaş çadırlarda geceyi geçirmek zorunda kaldı.

22 Ocak'ta yaşanan deprem nedeniyle evleri ağır hasar gören vatandaşlar 5.2 şiddetindeki deprem nedeniyle geceyi çadırlarda geçirdi.Artçı sarsıntıların sürdüğü Manisa'da vatandaşlar evlerine dönerek normal hayatlarına devam ederken son gelen deprem nedeniyle bir kez daha korku yaşadılar.

'ÇOK GÜRÜLTÜLÜ BİR SES GELDİ'

Manisa'da 22 Ocak'ta meydana gelen deprem sonrası çadırda yaşadığını belirten Güldane Güngör (35), "Deprem sırasında çocuklarımla birlikte çadırdaydık. Bizim evimiz ağır hasarlı. Çadır yaşamına alıştık gibi bir şey oldu. Çok korkuyoruz. Bu meydana gelen deprem sırasında çok gürültülü bir ses geldi. 5- 6 saniye kadar salladı. İnşallah kötü bir şey olmaz" diye konuştu.

 

CEMAL ŞAHAN VEFATININ 7.YILINDA KABRİ BAŞINDA ANILDI
AK PARTİ PENDİK'TE ''AHDE VEFA BULUŞMASI''
GAZZE'DE ESİR TAKASI BAŞLADI, İLK GRUP REHİNELER KIZILHAÇ'TA
İPEK YOLU SENFONİSİ PENDİK’TE MÜZİKSEVERLERLE BULUŞTU
ÜMRANİYE’DE İSTİHDAM ÇADIRLARI KAPILARINI AÇTI
KREDİ KARTI BORCU OLANLARA KADEMELİ HACİZ ŞOKU:MAAŞ KESİNTİSİ YÜZDE 60'A ÇIKIYOR
“NEHİRDEN DENİZE ÖZGÜR FİLİSTİN” KONFERANSI ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ’NDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ
MANSUR YAVAŞ'TAN SORUŞTURMA ÇIKIŞI:''HESABINI VEREMEYECEĞİMİZ TEK BİR İŞLEMİMİZ YOKTUR''
SCHENGEN'DE DİJİTAL DÖNEM BAŞLIYOR:PASAPORT DAMGASI TARİHE KARIŞIYOR
BİLİM ÜMRANİYE’DE UZAY HAFTASI ETKİNLİKLERİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ