MARMARA VE MİSAKI MİLLİ CADDELERİ YENİLENDİ

Pendik Belediyesi Marmara ve Misakı Milli Caddelerindeki asfalt serim ve yol çizgi çalışmasını tamamladı. Çamçeşme, Esenler ve Kavakpınar Mahallelerinden geçen caddeler çalışma sonrası yepyeni bir görünüme kavuştu.

Pendik Belediyesinin asfalt serim çalışmaları devam ediyor. Son olarak belediye ekipleri Marmara ve Misakı Milli Caddelerinde asfalt serim çalışmasını tamamlandı.

Pendik Belediyesi ekipleri asfalt seriminin ardından caddelerdeki yol çizgi çalışmasını da bitirdi. Böylece Çamçeşme, Esenler ve Kavakpınar Mahallelerinden geçen caddeler yapılan çalışma sonrasında yepyeni bir görünüme kavuştu. Caddeler yeni görüntüleriyle hem esnaftan hem de bölge sakinlerinden tam not aldı. Daha önceden yapılan aydınlatma çalışmasıyla birlikte her iki cadde de prestij cadde haline geldi.

TÜRK KIZILAY DERNEĞİ PENDİK ŞUBE BAŞKANLIĞI'NDAN MEME KANSERİNE KARŞI ANLAMLI ETKİNLİK
103 YILLIK CUMHURİYET GURURUYLA, ATAMIZIN İZİNDE!
METEOROLOJİDEN SARI KOD ALARMI: İSTANBUL DAHİL 25 İLDE KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
AVRUPA ŞAMPİYONU SEMANUR YÜKSEL’DEN BAŞKAN İSMET YILDIRIM’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ
KARTAL'DA KREŞLİ MİNİKLERDEN CUMHURİYET COŞKUSU
PENDİK'TE CUMHURİYET BAYRAMI'NIN 103. YILI KUTLAMALARI BAŞLADI
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
METRO İÇİN YARGIYA BAŞVURAN NURETTİN YILMAZ ŞİMDİ PENDİK'İ ORTAK TALEPTE BULUŞTURUYOR
DENİZLİ MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI ŞENİZ DOĞAN VE 26 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
KARTAL'DA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU DOYASIYA YAŞANACAK