'MARTI ÇOCUK AKADEMİSİ' YENİ SEZONA MERHABA DEDİ

“Martı Çocuk Akademisi” Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen açılış programıyla yeni sezona “merhaba” dedi.

Programa katılan Ömer Akbaba, stand up gösterisiyle eğlenceli dakikalar yaşatırken etkinlik sonundan Kahoot üzerinden bilgi yarışması yapıldı.

Pendik Belediyesinin çocukların gelişimine katkı sağlamak amacıyla başlattığı “Martı Çocuk Akademisi” yeni sezona “merhaba” dedi. Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen açılış töreniyle çocuklar hem renkli hem de eğitici dakikalar geçirdi. Açılış programında sahne alan Ömer Akbaba, stand up gösterisiyle çocuklara eğlenceli bir akşam yaşattı. Gösterinin ardından çocuklar için bilgi yarışması yapıldı. Kahoot üzerinden yapılan yarışmada çocuklar dereceye girmek için ter döktü. Yarışma sonunda dereceye girenlere ödülleri verildi.

İlk ve ortaokul öğrencilerine yönelikdüzenleniyor

Martı Çocuk Akademisi, tamamen gönüllü eğitimciler tarafından öğrencilere yönelik ücretsiz eğitim ve kişisel gelişim programı olarak faaliyetini sürdürüyor. İlkokul 4. sınıf ve ortaokul 5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen akademi; çocukların gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla atölye faaliyetleri, sanat kursları, söyleşiler, değerler eğitimi, iyilik çalışmaları, kamp etkinlikleri ve geziler düzenliyor.

PENDİK BELEDİYESİ'NİN AÇIK HAVA ÇOCUK ETKİNLİKLERİN 15 BİN ÇOCUK KATILDI
ANKARA'DAKİ BALTALI SALDIRIDA FLAŞ GELİŞME! BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALINDI
SAHTE DİPLAMA SKANDALINA ADI KARIŞAN İSİMLER ORTAYA ÇIKTI
PENDİK BELEDİYESİNDEN ÜNİVERSİTE ADAYLARINA TERCİH DESTEĞİ
BAŞKAN EREN ALİ BİNGÖL KOMŞULARIYLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR
ÜMRANİYE’DE 40 BİN TÜRK BAYRAĞI DAĞITILIYOR
PENDİKSPOR BAŞKANI ADEM ZAFER TORUN'DAN KAYMAKAM MEHMET YILDIZ'A NEZAKET ZİYARETİ
SAHTE E-İMZA VE DİPLOMA SORUŞTURMASI TAMAMLANDI
GÖÇBEYLİ KÜLLİYESİ'NİN TEMELİ DUALARLA ATILDI
GEYVE'DE HAMİLE ÇALIŞANA MOBBİNG İDDİASI:SENDİKADAN SPOR MÜDÜRÜNE SORUŞTURMA TALEBİ