'MARTI ÇOCUK AKADEMİSİ' YENİ SEZONA MERHABA DEDİ

“Martı Çocuk Akademisi” Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen açılış programıyla yeni sezona “merhaba” dedi.

Programa katılan Ömer Akbaba, stand up gösterisiyle eğlenceli dakikalar yaşatırken etkinlik sonundan Kahoot üzerinden bilgi yarışması yapıldı.

Pendik Belediyesinin çocukların gelişimine katkı sağlamak amacıyla başlattığı “Martı Çocuk Akademisi” yeni sezona “merhaba” dedi. Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen açılış töreniyle çocuklar hem renkli hem de eğitici dakikalar geçirdi. Açılış programında sahne alan Ömer Akbaba, stand up gösterisiyle çocuklara eğlenceli bir akşam yaşattı. Gösterinin ardından çocuklar için bilgi yarışması yapıldı. Kahoot üzerinden yapılan yarışmada çocuklar dereceye girmek için ter döktü. Yarışma sonunda dereceye girenlere ödülleri verildi.

İlk ve ortaokul öğrencilerine yönelikdüzenleniyor

Martı Çocuk Akademisi, tamamen gönüllü eğitimciler tarafından öğrencilere yönelik ücretsiz eğitim ve kişisel gelişim programı olarak faaliyetini sürdürüyor. İlkokul 4. sınıf ve ortaokul 5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen akademi; çocukların gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla atölye faaliyetleri, sanat kursları, söyleşiler, değerler eğitimi, iyilik çalışmaları, kamp etkinlikleri ve geziler düzenliyor.

KARTAL'DA YOL YENİLEME HAMLESİ:17 BİN TON SICAK ASFALT SERİLECEK
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ VE YÖNETİMİ TOPLU İSTİFA EDEREK YENİ PARTİ'YE GEÇTİ
ÜNİVERSİTE ADAYLARINA TERCİH DESTEĞİ
VEDAT GÜNYOL 11. DENEME ÖDÜLÜ BAŞVURULARI BAŞLADI
AKTİF YAŞ AL MERKEZİ’NDE AHŞAP BOYAMA ATÖLYESİYLE HEM ÜRETTİLER HEM SOSYALLEŞTİLER
MUĞLA SEYDİKEMER'DE ORMAN YANGINI
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ'NDE RUHSAT SORUŞTURMASI:SİNEM DEDETAŞ VE 6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
YENİ PARTİ'NİN TBMM GRUP YÖNETİMİ BELLİ OLDU
KARTAL’A 8 DERSLİKLİ YENİ ANAOKULU İÇİN PROTOKOL İMZALANDI
KILIÇDAROĞLU'NUN ROZET TÖRENİ HABERİ YARGIYA TAŞINDI:3 GAZETECİ İFADEYE ÇAĞRILDI