MASTER EUROLİG'DE OLGUN LERMİ SEZONU FİNALİ HEYECANI!

Futbola olan tutkusu ve insani değerleriyle herkesin gönlünde taht kuran merhum Olgun Lermi adına düzenlenen Master Eurolig Olgun Lermi Sezonu, final karşılaşmasıyla sona eriyor.

Sezonun en özel anlarından biri olacak olan Süper Lig ve Prestij Kupası Final Maçları, 22 Şubat Cumartesi günü Kartal Yakacık Stadyumu’nda oynanacak. Saat 19.00'da başlayacak bu anlamlı organizasyonda, Olgun Lermi’nin futbol sevdası ve bıraktığı güzel anılar hep birlikte yad edilecek.

Ailesi, sevenleri, dostları ve arkadaşları; Olgun Lermi’nin adını yaşatmanın gururunu taşırken, bu özel günde siz değerli futbolseverleri aramızda görmekten büyük onur duyacaktır. Olgun Lermi'nin hayata attığı "son gol" bir kupada yaşatılıyor ve onun adı bundan sonra da en güzel anlarda anılmaya devam edecek.

"Mekanın cennet olsun Olgun Başkan... Seni asla unutmayacağız!"

 Tarih: 22 Şubat Cumartesi
 Saat: 19.00
 Yer: Kartal Yakacık Stadyumu

Futbolun birleştirici gücünü ve dostluk ruhunu hissetmek için bu anlamlı finalde yerinizi alın!

TÜRKİYE GENELİNDE YANGINLARLA MÜCADELEDE SON GELİŞMELER
ÖNDER SAV 70 YILLIK CHP ÜYELİĞİNDEN İSTİFA ETTİ
ETİMESGUT BELEDİYE BAŞKANI ERDAL BEŞİKÇİOĞLU VE 52 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
KARTAL'DA YOL YENİLEME HAMLESİ:17 BİN TON SICAK ASFALT SERİLECEK
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ VE YÖNETİMİ TOPLU İSTİFA EDEREK YENİ PARTİ'YE GEÇTİ
ÜNİVERSİTE ADAYLARINA TERCİH DESTEĞİ
VEDAT GÜNYOL 11. DENEME ÖDÜLÜ BAŞVURULARI BAŞLADI
AKTİF YAŞ AL MERKEZİ’NDE AHŞAP BOYAMA ATÖLYESİYLE HEM ÜRETTİLER HEM SOSYALLEŞTİLER
MUĞLA SEYDİKEMER'DE ORMAN YANGINI
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ'NDE RUHSAT SORUŞTURMASI:SİNEM DEDETAŞ VE 6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI