MASTER EUROLİG'DE OLGUN LERMİ SEZONU FİNALİ HEYECANI!

Futbola olan tutkusu ve insani değerleriyle herkesin gönlünde taht kuran merhum Olgun Lermi adına düzenlenen Master Eurolig Olgun Lermi Sezonu, final karşılaşmasıyla sona eriyor.

Sezonun en özel anlarından biri olacak olan Süper Lig ve Prestij Kupası Final Maçları, 22 Şubat Cumartesi günü Kartal Yakacık Stadyumu’nda oynanacak. Saat 19.00'da başlayacak bu anlamlı organizasyonda, Olgun Lermi’nin futbol sevdası ve bıraktığı güzel anılar hep birlikte yad edilecek.

Ailesi, sevenleri, dostları ve arkadaşları; Olgun Lermi’nin adını yaşatmanın gururunu taşırken, bu özel günde siz değerli futbolseverleri aramızda görmekten büyük onur duyacaktır. Olgun Lermi'nin hayata attığı "son gol" bir kupada yaşatılıyor ve onun adı bundan sonra da en güzel anlarda anılmaya devam edecek.

"Mekanın cennet olsun Olgun Başkan... Seni asla unutmayacağız!"

 Tarih: 22 Şubat Cumartesi
 Saat: 19.00
 Yer: Kartal Yakacık Stadyumu

Futbolun birleştirici gücünü ve dostluk ruhunu hissetmek için bu anlamlı finalde yerinizi alın!

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;''KAMERALARI BANTLAMAK BİZİM KİTABIMIZDA YAZMAZ''
HAYAT VER DERNEĞİ'NDEN GAZETEMİZE ZİYARET;SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE AĞIRLIK VERİLECEK
ÖZGÜR İSTANBUL GAZETESİNDEN OSMANİYE VALİSİ DR. ERDİNÇ YILMAZ'A ZİYARET
AK PARTİ OSMANİYE İL BAŞKANI BİNBOĞA'DAN KONTEYNIR KENT ESNAFINA ZİYARET
İBB'YE İKİNCİ DALGA OPERASYONU:18 KİŞİ TUTUKLANDI
BORSA İSTANBUL OPERASYONU! 15 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI
ADNAN MENDERES BULVARI’NDAKİ TRAFİK RAHATLAYACAK
SPORUN ŞEHRİ PENDİK’TE “SPOR ŞENLİKLERİ” BAŞLADI
İLÇE GENELİNDE BAHAR TEMİZLİĞİ BAŞLADI
ALİ EKBER ÇİÇEK VEFATININ 19. YILINDA KARTAL'DA ANILDI