MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN ÜRETİLEN SOBALAR DEPREMZEDELERİ ISITACAK

Pendik Halil Kaya Gedik Metal Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrenciler depremzedeler için seferber oldu. Afet bölgesi için üretilen sobalar afet bölgesine gönderildi.

Kahramanmaraş ve 11 il genelinde meydana gelen ve 38 bin vatandaşın ölümüne neden olan yıkıcı deprem sonrasında Pendik  Belediye Başkanlığı başta olmak üzere tüm kurumlar seferber olup deprem bölgesinde vatandaşların kurtarılması barınabilmesi için gerekli ihtiyaçları temin ederek çalışmalarını yürütüyor. 

Deprem bölgesindeki vatandaşların ısınma sorunun giderilmesi için başlatılan seferberliğe Halil Kaya Gedik Metal Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrenciler de dahil oldu. Meslek lisesi mezunu öğrenci ve öğretmenler   tarafından üretilen sobalar afetzedelere ulaştırılıyor.

Haber/ Hatice ODABAŞ

 

ÜMRANİYE HALK EĞİTİMİ MERKEZİ YIL SONU SERGİSİ AÇILDI
MİLLİ HEYECAN PENDİK SAHİL MEYDANI’NDA YAŞANDI
PESİAD DEV KATILIMLA SEZONU KAPATTI
PENDİK BELEDİYESİ LGS'YE GİREN ÖĞRENCİ VE AİLELERİ YALNIZ BIRAKMADI
CHP'DE İKİNCİ İHRAÇ DALGASI İDDİASI:İŞTE KULİSLERE DÜŞEN O İSİMLER
BAŞKAN AHMET CİN ÇAMÇEŞME’DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
YARGIDA ''3 AY DEVRİMİ:12. YARGI PAKETİ İLE DAVALAR SİL BAŞTAN
PENDİK'TE BABA VE ÇOCUKLAR EN ÇOK BALIĞI TUTMAK İÇİN YARIŞTI
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN ANLAMLI DESTEK
KARTAL'IN MİNİKLERİ DENİZ YAŞAMINI KEŞFETTİ