MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN ÜRETİLEN SOBALAR DEPREMZEDELERİ ISITACAK

Pendik Halil Kaya Gedik Metal Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrenciler depremzedeler için seferber oldu. Afet bölgesi için üretilen sobalar afet bölgesine gönderildi.

Kahramanmaraş ve 11 il genelinde meydana gelen ve 38 bin vatandaşın ölümüne neden olan yıkıcı deprem sonrasında Pendik  Belediye Başkanlığı başta olmak üzere tüm kurumlar seferber olup deprem bölgesinde vatandaşların kurtarılması barınabilmesi için gerekli ihtiyaçları temin ederek çalışmalarını yürütüyor. 

Deprem bölgesindeki vatandaşların ısınma sorunun giderilmesi için başlatılan seferberliğe Halil Kaya Gedik Metal Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrenciler de dahil oldu. Meslek lisesi mezunu öğrenci ve öğretmenler   tarafından üretilen sobalar afetzedelere ulaştırılıyor.

Haber/ Hatice ODABAŞ

 

TÜRK KIZILAY DERNEĞİ PENDİK ŞUBE BAŞKANLIĞI'NDAN MEME KANSERİNE KARŞI ANLAMLI ETKİNLİK
103 YILLIK CUMHURİYET GURURUYLA, ATAMIZIN İZİNDE!
METEOROLOJİDEN SARI KOD ALARMI: İSTANBUL DAHİL 25 İLDE KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
AVRUPA ŞAMPİYONU SEMANUR YÜKSEL’DEN BAŞKAN İSMET YILDIRIM’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ
KARTAL'DA KREŞLİ MİNİKLERDEN CUMHURİYET COŞKUSU
PENDİK'TE CUMHURİYET BAYRAMI'NIN 103. YILI KUTLAMALARI BAŞLADI
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
METRO İÇİN YARGIYA BAŞVURAN NURETTİN YILMAZ ŞİMDİ PENDİK'İ ORTAK TALEPTE BULUŞTURUYOR
DENİZLİ MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI ŞENİZ DOĞAN VE 26 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
KARTAL'DA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU DOYASIYA YAŞANACAK