METRO OTOBÜSÜ YİNE ALEV ALEV YANDI

Geçtiğimiz yıldan bu yana sürekli yanan otobüslerle ilgili geniş çaplı bir araştırma yapılmazken otobüs yangınları süratle devam ediyor.Antalya Alanya arasında sefer yapan Metro otobüsü içinde yolcular varken alev alev yanmaya başladı.

Antalya 4-400 Karayolu'nda seyir halindeyken otobüsün çay termostatı bölümü alev alev yandı. Yolcuların gözleri önünde yaşanan yangına ilk müdahale yapıldıktan sonra yolcular tek tek tahliye edildi. Antalya Büyükşehir Belediye ekipleri tarafından yapılan müdahale sonrasında çıkan yangın söndürüldü. 

Yaşanan yangında yolcular yara almazken araçta ciddi maddi hasar meydana geldi.Tahliye edilen yolcular başka bir araçla Antalya'ya gönderildiler.

Geçtiğimiz yıldan bu yana yanan araçların büyük çoğunluğu  Metro Turizm Şirketine ait araçların olması da dikkat çekiyor.

BAŞKAN AHMET CİN ''GELENEKSEL SANATÇILAR BULUŞMASI'NA KATILAN SANATÇILARI AĞIRLADI
ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ^'NDE DÖNEM SONA ERDİ: SAYIŞTAY RAPORLARI VE REKTÖRLÜK YARIŞI GÜNDEMDE
EKREM İMAMOĞLU'NA 2 YIL 1 AY HAPİS CEZASI VE SİYASİ YASAK KARARI
PENDİK'TE MİNİBÜSLERDE POS DÖNEMİ TEMASSIZ ÖDEME BAŞLADI
ERSİN ÇAKIR'A PENDİK BELEDİYE MECLİSİNDE ÖNEMLİ GÖREV:GRUP BAŞKAN VEKİLİ OLDU
BAŞKAN AHMET CİN:'' EĞİTİME 700 MİLYON DESTEK VERDİK''
AKTİF YAŞ AL MERKEZİ ÜYELERİ BİLİM ÜMRANİYE’DE KEÇE ATÖLYESİNE KATILDI
MALTEPE'DE KİRACI DEHŞETİ:EV SAHİBİ ÇİFT HAYATINI KAYBETTİ AVUKAT AĞIR YARALI
BAKAN KURUM'DAN İSTANBUL'A KİRALIK KONUT MÜJDESİ: KİRALAR 10 BİN TL'DEN BAŞLIYOR
YÖK'TEN AKADEMİSYENLERE SOSYAL MEDYA YASAĞI:''ESNAFLIK SAYILDI''