MEVLÜT USTA;'' KIDEM TAZMİNATLARININ KALDIRILMASI KABUL EDİLEMEZ''

Vatan Partisi Pendik İlçe Başkanı Mevlüt Usta Türk Metal Sendikası İstanbul Anadolu Şubesini ziyaret etti.

Usta ziyaretinde kıdem tazminatlarının işçilerin hakları olduğunu belirterek kazanılmış haklarla ilgili yapılan bu girişimlere omuz omuza olacaklarını belirtti.

Vatan Partisi Pendik İlçe Başkanı Mevlüt Usta Türk Metal Sendikası ziyareti sonrasında yapmış olduğu açıklamada şöyle dedi;

''Türk Metal Sendikası İstanbul Anadolu Şubesini ziyaret ederek, kıdem tazminatı, belirli süreli sözleşmedeki kısıtlamaların kaldırılması ve yayılmasının getireceği sorunları paylaştık.

Sendika şubesinin bulunduğu binaya kocaman bir pankartla kıdem tazminatı ve belirli süreli sözleşmedeki kısıtlamaların kaldırılmasına karşı kararlılıklarını gördük.

Çalışanların kazanılmış haklarının yok edilemeyeceğini, bu girişimlere karşı omuz omuza olacağımızı ifade ettik.

Türk Metal Anadolu Şb. Başkanı Sayın Serkan Gül başta olmak üzere, temsilcilerinin ve çalışanlarının göstermiş oldukları  misafir perverlik için teşekür ederiz. 

Mevlüt Usta
Vatan Partisi Pendik İlçe Başkanı

DÜSSELDORF MAHKEMESİ'NDEN TERA HOLDİNG KARARI:ALMANYA'DAKİ 3 ŞİRKETE KAYYUM ATANDI
TÜRK KIZILAY DERNEĞİ PENDİK ŞUBE BAŞKANLIĞI'NDAN MEME KANSERİNE KARŞI ANLAMLI ETKİNLİK
103 YILLIK CUMHURİYET GURURUYLA, ATAMIZIN İZİNDE!
METEOROLOJİDEN SARI KOD ALARMI: İSTANBUL DAHİL 25 İLDE KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
AVRUPA ŞAMPİYONU SEMANUR YÜKSEL’DEN BAŞKAN İSMET YILDIRIM’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ
KARTAL'DA KREŞLİ MİNİKLERDEN CUMHURİYET COŞKUSU
PENDİK'TE CUMHURİYET BAYRAMI'NIN 103. YILI KUTLAMALARI BAŞLADI
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
METRO İÇİN YARGIYA BAŞVURAN NURETTİN YILMAZ ŞİMDİ PENDİK'İ ORTAK TALEPTE BULUŞTURUYOR
DENİZLİ MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI ŞENİZ DOĞAN VE 26 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI