MEVLÜT USTA;'' KIDEM TAZMİNATLARININ KALDIRILMASI KABUL EDİLEMEZ''

Vatan Partisi Pendik İlçe Başkanı Mevlüt Usta Türk Metal Sendikası İstanbul Anadolu Şubesini ziyaret etti.

Usta ziyaretinde kıdem tazminatlarının işçilerin hakları olduğunu belirterek kazanılmış haklarla ilgili yapılan bu girişimlere omuz omuza olacaklarını belirtti.

Vatan Partisi Pendik İlçe Başkanı Mevlüt Usta Türk Metal Sendikası ziyareti sonrasında yapmış olduğu açıklamada şöyle dedi;

''Türk Metal Sendikası İstanbul Anadolu Şubesini ziyaret ederek, kıdem tazminatı, belirli süreli sözleşmedeki kısıtlamaların kaldırılması ve yayılmasının getireceği sorunları paylaştık.

Sendika şubesinin bulunduğu binaya kocaman bir pankartla kıdem tazminatı ve belirli süreli sözleşmedeki kısıtlamaların kaldırılmasına karşı kararlılıklarını gördük.

Çalışanların kazanılmış haklarının yok edilemeyeceğini, bu girişimlere karşı omuz omuza olacağımızı ifade ettik.

Türk Metal Anadolu Şb. Başkanı Sayın Serkan Gül başta olmak üzere, temsilcilerinin ve çalışanlarının göstermiş oldukları  misafir perverlik için teşekür ederiz. 

Mevlüt Usta
Vatan Partisi Pendik İlçe Başkanı

BAŞKAN AHMET CİN ''GELENEKSEL SANATÇILAR BULUŞMASI'NA KATILAN SANATÇILARI AĞIRLADI
ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ^'NDE DÖNEM SONA ERDİ: SAYIŞTAY RAPORLARI VE REKTÖRLÜK YARIŞI GÜNDEMDE
EKREM İMAMOĞLU'NA 2 YIL 1 AY HAPİS CEZASI VE SİYASİ YASAK KARARI
PENDİK'TE MİNİBÜSLERDE POS DÖNEMİ TEMASSIZ ÖDEME BAŞLADI
ERSİN ÇAKIR'A PENDİK BELEDİYE MECLİSİNDE ÖNEMLİ GÖREV:GRUP BAŞKAN VEKİLİ OLDU
BAŞKAN AHMET CİN:'' EĞİTİME 700 MİLYON DESTEK VERDİK''
AKTİF YAŞ AL MERKEZİ ÜYELERİ BİLİM ÜMRANİYE’DE KEÇE ATÖLYESİNE KATILDI
MALTEPE'DE KİRACI DEHŞETİ:EV SAHİBİ ÇİFT HAYATINI KAYBETTİ AVUKAT AĞIR YARALI
BAKAN KURUM'DAN İSTANBUL'A KİRALIK KONUT MÜJDESİ: KİRALAR 10 BİN TL'DEN BAŞLIYOR
YÖK'TEN AKADEMİSYENLERE SOSYAL MEDYA YASAĞI:''ESNAFLIK SAYILDI''