MİCHAEL JAKSON'LA İLGİLİ ÇARPICI İDDİA! CENAZESİNDE BURNU YOKTU

Michael Jackson ölümünden sonra yine gündemde kalmaya devam ediyor. Estetik operasyonlarla gündemden hiç düşmeyen Michael Jakson şimdi de burnunun olmadığı iddialarıyla karşı karşıya kaldı.

Michael Jackson'ın burnu yeniden gündemde. Ünlü şarkıcının cansız bedenini gördüğünü iddia edenler "Protez burnu olmadan korkunçtu' dedi...

Ölümünden sonra da erkek çocuklarına taciz ettiği iddialarıyla gündemden düşmeyen Michael Jackson’ın burnunun takma olup olmadığı yeniden tartışılmaya başlandı. The Mirror gazetesinin, Jackson'ın morgda çekilen cenaze fotoğraflarını inceleyen görevlilere dayandırdığı haberine göre, ünlü yıldızın burnu fazlasıyla deforme olmuştu.

Hatta Jackson'ın cansız bedenini gören tanıklara göre de protezi çıkarılmış burnun son hali ‘korkunç’tu.. Rolling Stone dergisine konuşan bir tanık, “Normalde hasarlı burnuna taktığı protez cesette yoktu, küçük bir karanlık deliği çevreleyen kıkırdak parçaları ortaya çıkmıştı. Jackson'ın yıllardır bu kadar acı verici bir şekilde yenilediği ve gizlediği yüzü şimdi sert ışıkların altında gizlenmemiş şekilde açıktaydı” dedi.

TUZKAM ENGELLİ BİREYLERE İŞ İMKANI SUNUYOR
28 ŞUBAT DAVASI SANIKLARINA AF KARARI
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN ENGELLİLER HAFTASI YEMEĞİ
ÜMRANİYELİLER YENİ KAPALI PAZARDAN MEMNUN: AVM’Yİ ARATMIYOR
BAYRAM BEKAR YEREL BASINLA KAHVALTI PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ
'HER RENK ZENGİNLİĞİMİZDİR' RESİM SERGİSİ KARTAL'DA SANATSEVERLERLE BULUŞTU
PENDİK BELEDİYESİ KAVAKPINAR'DA YANAN PARKI YENİLEDİ
PENDİK'TE 19 MAYIS COŞKUSU MAVİ GRİ İLE TAÇLANACAK
MALİYE BAKANI VERGİ KAÇAKÇILIĞI İÇİN DÜĞMEYE BASTI; 230 VERGİ MÜFETTİŞİ SAHAYA İNDİ
PİYADE BİNBAŞI ALKAN BİNİCİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI