MİMAR HÜSEYİN KARAKAYA ADNAN KAHVECİ CADDE ESNAFIYLA BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Mimar Hüseyin Karakaya seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Karakaya çalışmalar kapsamında Adnan Kahveci Cadde esnafını ziyaret ederek projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Hüseyin Karakaya esnaf ziyaretlerinde Kartal'da başta deprem ve kentsel dönüşüm olmak üzere bir çok projenin hayata geçmesi içim mücadele edeceklerini ve 31 Mart'ta AK Parti kadrolarıyla birlikte Kartal'ın hak ettiği tüm hizmetlere kavuşacağını söyledi.

Mimar Hüseyin Karakaya ziyareti ardından kısa bir paylaşım yaparak şu sözlere yer verdi;''Adnan Kahveci Caddesi’ndeki esnaflarımızı ziyaret ettik. Kartallı esnaf kardeşlerimiz ile her fırsatta bir araya gelerek gönül bağımızı daha da güçlendiriyoruz! Esnafımız kazanacak, Kartal kazanacak!

PARKLARA DÜZENLİ BAKIM VE YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
PENDİK MİLLET BAHÇESİ’NDE “EN BABA FESTİVAL” COŞKUSU
İSRAİL İRAN SAVAŞININ 4. GÜNÜ;İRAN'DA 224 İSRAİL'DE 16 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
PENDİK'İN ŞAMPİYONLARI KUPALARINA KAVUŞTU
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN İGS ÖĞRENCİLERİNE DESTEK
SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş BAŞKANI MURAT YILDIRIM GÖREVİNİ BIRAKTIĞINI DUYURDU
SAĞLIK BAKANLIĞI HPV AŞISININ ÜCRETSİZ YAPILACAĞINI DUYURDU
DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN İSRAİL'İN İRAN SALDIRISINA İLİŞKİN KINAMA
ORTADOĞU GERİLİMİ ALTIN FİYATLARINI TIRMANDIRDI
İSRAİL İRAN'A SALDIRDI