MİNİK ELLER GAZZE İÇİN BOYADI: ÜMRANİYE’DE ANLAMLI ETKİNLİK

Ümraniye Belediyesi, Filistin’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek amacıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı. “Gazze İçin 1000 El” adıyla düzenlenen organizasyon Necmettin Öztürk İlkokulu’nda gerçekleştirildi.

Etkinlik kapsamında öğrenciler, yeşil ve kırmızı boyalarla ellerini tuvale basarak Filistin halkına destek mesajı verdi. “Masum eller, Filistin’e adalet için boyuyor” sloganıyla hayata geçirilen çalışma, büyük bir vicdani farkındalığa sahne oldu.

Öğrenciler, ellerini kırmızı boyaya batırıp büyük bir bez üzerine “Stop the War” yazısı yazarak savaşın yıkıcı etkilerine ve özellikle Gazze’deki çocukların yaşadığı zorlukları gözler önüne serdiler.

Düzenlenen etkinlik, Gazze’de yaşanan insani krizlere dikkat çekmek ve barış çağrısını güçlendirmek adına önemli bir adım oldu. Katılımcılar, ellerini boyayarak anlamlı bir sembol oluşturdu ve Gazze’ye yönelik desteklerini gösterdi.

Program, Gazze’deki insan hakları ihlalleri ve yaşanan acılara karşı toplumsal duyarlılığı artırmayı, adalet ve barış çağrısını güçlendirmeyi amaçladı. Ümraniye Belediyesi, sosyal sorumluluk bilinciyle bu tür farkındalık projelerine destek vermeye devam edecek.

GAZETECİ HAKAN TOSUN CİNAYETİNDE GELİŞME:KAMERA KAYITLARINI VEREN ESNAF GÖZALTINA ALINDI
MİNİK ELLER GAZZE İÇİN BOYADI: ÜMRANİYE’DE ANLAMLI ETKİNLİK
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK
KARTAL'DA ROBOTİK OROMASYON ÇÖZÜMLERİ ZİRVESİ BAŞLADI
AK PARTİ'DEN MUHTARLAR GÜNÜ'NE ÖZEL BULUŞMA:''MUHTARLARIMIZ MAHALLE KAHRAMANLARIDIR''
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL İSTANBUL VALİLİĞİ'NİN DÜZENLEDİĞİ MUHTARLAR TOPLANTISINA KATILDI
PENDİK MEMLEKET GÜNLERİ, KADİM KÜLTÜRÜMÜZÜN İZİNDE BAŞLIYOR
KARTAL, AVRUPA’NIN ENERJİ DEVRİMİNDE ÖNCÜ ROL ÜSTLENİYOR!
TOPLU TAŞIMA ARTIK LÜKS OLDU:İBB MECLİSİ'NDE KAPSAMLI ZAM HAZIRLIĞI
ESKİ NİLÜFER BELEDİYE BAŞKANI TURGAY ERDEM VE 14 KİŞİ RÜŞVET SORUŞTURMASINDA TUTUKLANDI