''NE VARSA PENDİK'TE VAR'' FOTOĞRAF YARIŞMASI SONUÇLANDI

Pendik Belediyesinin düzenlediği “Ne Varsa Pendikte Var” Fotoğraf Yarışması sonuçlandı.Yarışmada serbest kategoride “Dostluk” isimli fotoğrafıyla Elif Yılmaz,drone kategorisinde ise “Marintürk Sabah” isimli fotoğrafıyla Murat İbranoğlu birinci oldu.


Pendik Belediyesinin düzenlediği “Ne Varsa Pendikte Var” fotoğraf yarışmasında dereceye girenler belirlendi.Yüzlerce fotoğrafın gönderildiği yarışmada Pendik’i anlatan kareler yer aldı.Amatör ve profesyonel 202 fotoğraf tutkunu,çektikleri en iyi fotoğraflarla Pendik’i anlattı.Jürinin oylaması ile Drone ve Serbest kategorilerinde dereceye girenler,mansiyonlar ve sergilemeye hak kazananlar seçildi.

Pendik’te “Dostluk” birinci oldu

Serbest kategorisinde yarışan Elif Yılmaz “Dostluk” isimli fotoğrafıyla birinci,Fatih Balaman “Marina” fotoğrafıyla ikinci ve Sare Kural “Sabiha Gökçen” fotoğrafıyla üçüncü oldu.Murat İbranoğlu kadrajına yakaladığı marina fotoğrafıyla (“Marintürk Sabah”) Drone kategorisinde birinci olurken, “Kavşak” fotoğrafıyla Hüseyin Karahan ikinci, “90 Dakika” fotoğrafıyla da Sare Kural üçüncü oldu.Yarışmada dereceye girenler dahil, toplamda 55 fotoğraf Pendikte sergilenerek fotoğraf severlerin beğenisine sunulacak.

 

TÜRK KIZILAY DERNEĞİ PENDİK ŞUBE BAŞKANLIĞI'NDAN MEME KANSERİNE KARŞI ANLAMLI ETKİNLİK
103 YILLIK CUMHURİYET GURURUYLA, ATAMIZIN İZİNDE!
METEOROLOJİDEN SARI KOD ALARMI: İSTANBUL DAHİL 25 İLDE KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
AVRUPA ŞAMPİYONU SEMANUR YÜKSEL’DEN BAŞKAN İSMET YILDIRIM’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ
KARTAL'DA KREŞLİ MİNİKLERDEN CUMHURİYET COŞKUSU
PENDİK'TE CUMHURİYET BAYRAMI'NIN 103. YILI KUTLAMALARI BAŞLADI
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
METRO İÇİN YARGIYA BAŞVURAN NURETTİN YILMAZ ŞİMDİ PENDİK'İ ORTAK TALEPTE BULUŞTURUYOR
DENİZLİ MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI ŞENİZ DOĞAN VE 26 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
KARTAL'DA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU DOYASIYA YAŞANACAK