OYUNCAK KARDEŞLİĞİ PROJESİ HEYETİ MARDİN MİDYAT KAYMAKAMI MEHMET KAYA'YI ZİYARET ETTİ

Pendik Kaymakamlığı, Pendik Belediyesi, Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Pendik Kent Konseyi ve PESİAD paydaşlığında bu yıl 6.sı düzenlenen “Oyuncak Kardeşliği Projesi” heyeti, Mardin-Midyat Kaymakamı  Mehmet Kaya’yı ziyaret etti.



Pendik Kaymakamlığı ​Pendik Sanayici ve İş Adamları Derneği (PESİAD) ve Pendik Kent Konseyi iş birliğiyle yürütülen "Oyuncak Kardeşliği Projesi" kapsamında gerçekleşen ziyarete: PESİAD Başkanı Cüneyt Battal ve Yönetimi,Pendik Kent Konseyi Başkanı Süleyman Yılmaz ve Yönetimi yer aldı. 


​Köy okullarındaki öğrencilere ulaşmayı hedefleyen projenin detaylarının görüşüldüğü ziyarette, bölgedeki eğitim çalışmaları istişare edildi. Heyet, misafirperverliğinden dolayı Kaymakam Kaya’ya şükranlarını iletti.

KARTAL'DA YOL YENİLEME HAMLESİ:17 BİN TON SICAK ASFALT SERİLECEK
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ VE YÖNETİMİ TOPLU İSTİFA EDEREK YENİ PARTİ'YE GEÇTİ
ÜNİVERSİTE ADAYLARINA TERCİH DESTEĞİ
VEDAT GÜNYOL 11. DENEME ÖDÜLÜ BAŞVURULARI BAŞLADI
AKTİF YAŞ AL MERKEZİ’NDE AHŞAP BOYAMA ATÖLYESİYLE HEM ÜRETTİLER HEM SOSYALLEŞTİLER
MUĞLA SEYDİKEMER'DE ORMAN YANGINI
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ'NDE RUHSAT SORUŞTURMASI:SİNEM DEDETAŞ VE 6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
YENİ PARTİ'NİN TBMM GRUP YÖNETİMİ BELLİ OLDU
KARTAL’A 8 DERSLİKLİ YENİ ANAOKULU İÇİN PROTOKOL İMZALANDI
KILIÇDAROĞLU'NUN ROZET TÖRENİ HABERİ YARGIYA TAŞINDI:3 GAZETECİ İFADEYE ÇAĞRILDI