Şehrin eşsiz manzarasını sunan PenCR Teras’ta düzenlenen programda, Ramazan ayının manevi iklimi ve komşuluk hukuku ön plana çıktı.
Yoğun bir katılımın gözlendiği davette, meclis üyeleri ve aileleriyle yakından ilgilenen Başkan Ahmet Cin, Pendik için gece gündüz demeden çalışan ekibiyle bu mübarek ayın huzurunu paylaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Samimi bir atmosferde geçen akşamda, Pendik’in geleceği için sergilenen ortak akıl ve birliktelik vurgulandı.
"Rabbim Oruçlarımızı Kabul Eylesin"
Başkan Cin, program sonunda yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:"Belediye Meclis Üyelerimiz ve kıymetli aileleriyle iftar programında bir araya geldik. Rabbim tuttuğumuz oruçları ve ibadetlerimizi kabul eylesin. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun."dedi.
Program, yapılan duaların ve çay eşliğinde edilen sıcak sohbetlerin ardından sona erdi.