PENDİK BELEDİYESİ, AFET VE ARAMA KURTARMA FARKINDALIK EĞİTİMLERİNE DEVAM EDİYOR

Pendik Belediyesi ekipleri fabrikalarda “Afet ve Arama Kurtarma Farkındalık Eğitimleri”ne başladı.

“İl Afet Risk Azaltma Planı” kapsamında verilen eğitimlerde deprem, sel ve yangın gibi acil durumlar ve afet anlarında yapılması gerekenlerle ilk müdahale bilgileri anlatılıyor.

Pendik Belediyesi, ilçenin afetlere karşı direncini ve vatandaşların afet bilincini artırmak amacıyla Afet ve Arama Kurtarma Farkındalık Eğitimlerine devam ediyor. Pendik Belediyesi Arama Kurtarma (PEAK) ekibi tarafından verilen eğitimler, toplumun her kesimine ulaşmayı hedefliyor.

Bu kapsamda İstanbul İl Afet Risk Azaltma Planı doğrultusunda öncelikli olarak çalışan sayısı fazla olan fabrikalarda görev yapan personele yönelik programlar düzenleniyor. Eğitimlerde deprem, sel ve yangın gibi acil durumlar ve afet anlarında yapılması gerekenler, doğru davranış biçimleri ve hayati öneme sahip ilk müdahale bilgileri aktarılıyor. Ayrıca arama kurtarma farkındalık eğitimleriyle katılımcıların olası acil durumlara karşı bilinç düzeylerinin artırılması hedefleniyor.

PESİAD DEV KATILIMLA SEZONU KAPATTI
PENDİK BELEDİYESİ LGS'YE GİREN ÖĞRENCİ VE AİLELERİ YALNIZ BIRAKMADI
CHP'DE İKİNCİ İHRAÇ DALGASI İDDİASI:İŞTE KULİSLERE DÜŞEN O İSİMLER
BAŞKAN AHMET CİN ÇAMÇEŞME’DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
YARGIDA ''3 AY DEVRİMİ:12. YARGI PAKETİ İLE DAVALAR SİL BAŞTAN
PENDİK'TE BABA VE ÇOCUKLAR EN ÇOK BALIĞI TUTMAK İÇİN YARIŞTI
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN ANLAMLI DESTEK
KARTAL'IN MİNİKLERİ DENİZ YAŞAMINI KEŞFETTİ
TUZLA'NIN 2 BİN 500 YILLIK TARİHİ SEMPOZYUMDA ELE ALINDI
VİZE DOLANDIRICILARINA BAKANLIK ENGELİ: 6 FİRMAYA FAALİYETLERİ DURDURMA CEZASI