PENDİK BELEDİYESİ, AFET VE ARAMA KURTARMA FARKINDALIK EĞİTİMLERİNE DEVAM EDİYOR

Pendik Belediyesi ekipleri fabrikalarda “Afet ve Arama Kurtarma Farkındalık Eğitimleri”ne başladı.

“İl Afet Risk Azaltma Planı” kapsamında verilen eğitimlerde deprem, sel ve yangın gibi acil durumlar ve afet anlarında yapılması gerekenlerle ilk müdahale bilgileri anlatılıyor.

Pendik Belediyesi, ilçenin afetlere karşı direncini ve vatandaşların afet bilincini artırmak amacıyla Afet ve Arama Kurtarma Farkındalık Eğitimlerine devam ediyor. Pendik Belediyesi Arama Kurtarma (PEAK) ekibi tarafından verilen eğitimler, toplumun her kesimine ulaşmayı hedefliyor.

Bu kapsamda İstanbul İl Afet Risk Azaltma Planı doğrultusunda öncelikli olarak çalışan sayısı fazla olan fabrikalarda görev yapan personele yönelik programlar düzenleniyor. Eğitimlerde deprem, sel ve yangın gibi acil durumlar ve afet anlarında yapılması gerekenler, doğru davranış biçimleri ve hayati öneme sahip ilk müdahale bilgileri aktarılıyor. Ayrıca arama kurtarma farkındalık eğitimleriyle katılımcıların olası acil durumlara karşı bilinç düzeylerinin artırılması hedefleniyor.

TÜRK KIZILAY DERNEĞİ PENDİK ŞUBE BAŞKANLIĞI'NDAN MEME KANSERİNE KARŞI ANLAMLI ETKİNLİK
103 YILLIK CUMHURİYET GURURUYLA, ATAMIZIN İZİNDE!
METEOROLOJİDEN SARI KOD ALARMI: İSTANBUL DAHİL 25 İLDE KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
AVRUPA ŞAMPİYONU SEMANUR YÜKSEL’DEN BAŞKAN İSMET YILDIRIM’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ
KARTAL'DA KREŞLİ MİNİKLERDEN CUMHURİYET COŞKUSU
PENDİK'TE CUMHURİYET BAYRAMI'NIN 103. YILI KUTLAMALARI BAŞLADI
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
METRO İÇİN YARGIYA BAŞVURAN NURETTİN YILMAZ ŞİMDİ PENDİK'İ ORTAK TALEPTE BULUŞTURUYOR
DENİZLİ MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI ŞENİZ DOĞAN VE 26 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
KARTAL'DA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU DOYASIYA YAŞANACAK