PENDİK BELEDİYESİ'NDEN DUYURU! NİKAH MERASİMLERİ TÖRENSİZ YAPILACAK

Pendik Belediyesi, İçişleri Bakanlığı Genelgesi gereğince nikah merasimlerinin davetsiz, törensiz ve yalnızca iki şahitle gerçekleştirileceğini duyurdu.

İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine Coronavirüs konulu ek bir genelge gönderdi. Genelgede umuma açık istirahat ve eğlence yerleri olarak faliyet yürüten ve vatandaşların çok yakın bir mesafede bir arada bulunarak hastalığın bulaşma riskini arttıracağı değerlendirildi.

Buna göre tiyatro, sinema, gösteri merkezi, konser salonu, nişan / düğün salonu, çalgılı müzikli lokanta, kafe, gazino, birahane, taverna, kahvehane, kıraathane, oyun salonları, kafeterya, çay bahçesi, nargile salonu, nargile kafe, internet salonu, internet kafe, her türlü oyun salonları (atari, playstation vb.) her türlü kapalı çocuk oyun alanları (avm ve lokanta içindekiler dahil), çay bahçesi, dernek lokalleri, luna park, yüzme havuzları, hamam, sauna, kaplıca, masaj salonu, SPA ve spor merkezlerinin faaliyetleri geçici süreliğine 16/03/2020 Pazartesi saat 24.00 itibarıyla durduruldu.

Bu genelge gereğince Pendik Belediyesi nikah merasimlerinin davetsiz, törensiz ve yalnızca iki şahitle gerçekleştirileceğini duyurdu

TÜRK KIZILAY DERNEĞİ PENDİK ŞUBE BAŞKANLIĞI'NDAN MEME KANSERİNE KARŞI ANLAMLI ETKİNLİK
103 YILLIK CUMHURİYET GURURUYLA, ATAMIZIN İZİNDE!
METEOROLOJİDEN SARI KOD ALARMI: İSTANBUL DAHİL 25 İLDE KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
AVRUPA ŞAMPİYONU SEMANUR YÜKSEL’DEN BAŞKAN İSMET YILDIRIM’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ
KARTAL'DA KREŞLİ MİNİKLERDEN CUMHURİYET COŞKUSU
PENDİK'TE CUMHURİYET BAYRAMI'NIN 103. YILI KUTLAMALARI BAŞLADI
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
METRO İÇİN YARGIYA BAŞVURAN NURETTİN YILMAZ ŞİMDİ PENDİK'İ ORTAK TALEPTE BULUŞTURUYOR
DENİZLİ MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI ŞENİZ DOĞAN VE 26 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
KARTAL'DA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU DOYASIYA YAŞANACAK