PENDİK VE KARTAL'DA KORANVİRÜS SESSİZLİĞİ

Çin'den yayılarak ülkemizi de etkisi altına alan Koranavirüs Pendik ve Kartal'da tüm mağazalarının kapanmasına neden oldu.Kartal'da Bankalar caddesi'nde bir kaç dükkanın dışında sahil alanındaki Cafelerin tümü kapatılarak ölüm sessizliğini yaşıyor.

Kartal'ın en işlek caddelerinden biri olan sahil cafe alanları Koranavirüs ile ilgili alınan tedbirler kapsamında kapatılarak sessizliğe gömüldü. 

PENDİK'İN CADDELERİ BOMBOŞ

Pendik'te Koranavirüs tedbirleri alınmasına rağmen 3 gün önce açık olan tüm giyim mağazaları tek tek kapanmış. Pendiklilerin alış veriş merkezlerinden olan bir çok ünlü mağaza zinciri Koton, Waikiki,Defacto gibi markalarda tedbir  kararlarına uyarak kepenk indirmiş. 

Günde binlerce insanın geçtiği Gazipaşa Caddesi ise bomboş.Sokaklarda neredeyse hiç kimse yok.Pendik Emniyet Müdürlüğü sokağa çıkma yasağını ihlal edene 65 yaş üstü vatandaşlar için geniş önlemler alarak Pendik istasyon caddesi girişinde nöbet tutuyor.

Pendik'te sokağa çıkan 65 yaş üstü bir vatandaş polis ekiplerince ikna edilerek evine götürüldü.Her iki ilçede Koranavirüse karşı tüm tedbirleri alınmış olup salgının yayılmaması için mücadele ediliyor. 

Haber/ Hatice ODABAŞ

ANNELER GÜNÜ TUZLA'DA DERYA BAYKAL SÖYLEŞİSİ İLE KUTLANDI
HAZİNE VE MALİYE BAKANI ŞİMŞEK KAMUDA TASARRUF TEDBİRLERİNİ AÇIKLADI
SAKARYA BOLU VE KARABÜK'TE MAYIS AYINDA KAR SÜRPRİZİ
CHP PENDİK KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI KONGRE TAKVİMİNİ AÇIKLADI
KARTAL’IN, 20 YILA UZANAN İÇME SUYU SORUNU TARİHE KARIŞIYOR
6 MİLYON 379 BİN TAPUYA E-HACİZ KONULDU
SİYASET DÜNYASI BU DÜĞÜNDE BULUŞTU;DAVUT TURAN VE NURCAN KIRALI DÜNYAEVİNE GİRDİ
METE GAZOZ AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN ANNELER GÜNÜ ŞENLİĞİ
BAKAN YARDIMCISI SAYAN'DAN GÜNEŞ PATLAMASIYLA İLGİLİ VATANDAŞLARA UYARI