PENDİK'İN SİMGESİ YENİLENİYOR

Pendik Belediyesi, tarihi yapısı ve peyzajıyla şehrin simgesel yapılarından biri olan Kemal Tahir Kütüphanesi'nde yenileme çalışmaları başlattı.

Belediye Başkanı Ahmet Cin'in gençlere birtakım sürprizler olacağını duyurduğu yeni kütüphane şimdiden merak uyandırdı.

Şehrin en yoğun ve geniş kütüphanesi olan Kemal Tahir Kütüphanesi yenileniyor. Koronavirüs’le mücadele konusunda çalışmalarını büyük bir hızla sürdüren Pendik Belediyesi, tarihi yapısı ve peyzajıyla şehrin simgesel yapılarından biri olan Kemal Tahir Kütüphanesi`nde yenileme çalışmaları başlattı. Özellikle gençlerin en gözde mekanlarından biri olan kütüphanede yapılan tadilat sonrası bir takım yenilikler olacak. Başkan Ahmet Cin'in gençlere birtakım sürprizler olacağını duyurduğu yeni kütüphane şimdiden merak uyandırdı.

Gençlere sürprizlerimiz olacak

Gençleri sosyal, kültürel ve teknolojik anlamda geleceğe hazırlama arzusunda olduklarını dile getiren Belediye Başkanı Ahmet Cin, “Onlara bilgiyi elde edebileceği ortamlar sunuyoruz. Koronavrüs salgını nedeniyle kütüphanelerimiz şu an kapalı ve bu süreci yenileme çalışması ile değerlendirmek istedik. Kemal Tahir Kütüphanemizde bir takım yenilikler yapacağız. Gençlere sürprizlerimiz olacak. Kütüphanemiz yeni haliyle daha kullanışlı hale gelecek. Yakında hep birlikte bunu göreceğiz.”dedi.

PESİAD DEV KATILIMLA SEZONU KAPATTI
PENDİK BELEDİYESİ LGS'YE GİREN ÖĞRENCİ VE AİLELERİ YALNIZ BIRAKMADI
CHP'DE İKİNCİ İHRAÇ DALGASI İDDİASI:İŞTE KULİSLERE DÜŞEN O İSİMLER
BAŞKAN AHMET CİN ÇAMÇEŞME’DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
YARGIDA ''3 AY DEVRİMİ:12. YARGI PAKETİ İLE DAVALAR SİL BAŞTAN
PENDİK'TE BABA VE ÇOCUKLAR EN ÇOK BALIĞI TUTMAK İÇİN YARIŞTI
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN ANLAMLI DESTEK
KARTAL'IN MİNİKLERİ DENİZ YAŞAMINI KEŞFETTİ
TUZLA'NIN 2 BİN 500 YILLIK TARİHİ SEMPOZYUMDA ELE ALINDI
VİZE DOLANDIRICILARINA BAKANLIK ENGELİ: 6 FİRMAYA FAALİYETLERİ DURDURMA CEZASI