PENDİK'Lİ GENÇLER 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINI ERKEN KUTLADI

Pendik'te, 20 yaş altı gençler 4 saatlik sokağa çıkma izninde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlamak için 60 metrekarelik Türk bayrağı desenli uçurtma uçurdu.

Yeni tip koronavirüs (Kovid -19) salgınıyla mücadele tedbirleri kapsamında uzun süredir evlerinde olan 15-20 yaş arasındaki gençler, 11.00 itibarıyla dışarıya çıkabildi.

Pendik'te gençler, belediyenin organize ettiği etkinlikte, 60 metrekarelik Türk bayrağı desenli uçurtmayı uçurarak, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı erken kutladı.

Etkinlikte konuşan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, gençlerin bu süreçte sabır göstererek evde kalmalarının değerli olduğunu belirterek, "Sokağa çıkma kısıtlamasında gençlerimiz ile bir araya geldik ve çok mutluyuz. Burada 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı önceden olsa anlamlı bir etkinlikte kutlamış olduk." dedi.

ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANI GÜLŞAH DURBAY YOĞUN BAKIMA ALINDI
ÜMRANİYE BELEDİYESİ, EBRU KURSUYLA GELENEKSEL SANATLARI YAŞATMAYA DEVAM EDİYOR
ÇAMLIK KÜTÜPHANESİ HİZMETE GİRDİ
ANAYASA MAHKEMESİ'NDEN ADAY SÜRÜCÜLERE İLİŞKİN KRİTİK KARAR:EHLİYET İPTALİ DÜZENLEMESİ İPTAL EDİLDİ
YARGITAY'DAN EMSAL KARAR:SOSYAL MEDYADA BEĞENİ SADAKATE AYRKIRILIK SAYILDI!
22 OKULUN DAHA BASKETBOL VE VOLEYBOL SAHASI TAMAMLANDI
UĞUR MUMCU KÜLTÜR MERKEZİ'NDE GRUP FLAKES KONSERİ
6. ÜMRANİYE KİTAP FUARI 140 BİN ZİYARETÇİNİN KATILIMIYLA TAMAMLANDI
KARTAL'DA 'DEPREMİ TANIMAK DEPREMLE YAŞAMAK' PANELİ GERÇEKLEŞTİ
3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ'NE ÖZEL MAÇ:İSTANBUL ADALET SARAYI VE PENDİK BELEDİYESİ AMPUTE FUTBOL TAKIMLARI KARŞILAŞIYOR