PENDİKLİLER, NOSTALJİK KAYIK TURLARIYLA DENİZİN KEYFİNİ SÜRÜYOR

Pendik Belediyesi, vatandaşları denizle buluşturan yaz etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. İki yıldır büyük ilgi gören Nostaljik Kayık Turu, bu yaz da Pendiklilerin beğenisine sunuluyor.

Pendik sahilindeki Balıkçılar Çarşısı’ndan başlayarak Kaynarca sahiline uzanan 45 dakikalık kayık turu, ailelere denizin ve güneşli havanın keyfini çıkarma fırsatı sunuyor.

Pendik Belediyesi, ilçe sakinlerini denizle buluşturan geleneksel Nostaljik Kayık Turu etkinliğini bu yaz da sürdürüyor. Geçtiğimiz iki yıldır büyük ilgi gören turlar, Pendiklilere eşsiz bir deniz keyfi sunuyor. Pendik sahilindeki Balıkçılar Çarşısı’ndan hareket eden kayıklar, Kaynarca sahiline kadar uzanan güzergahta 45 dakikalık turlar gerçekleştiriyor.

Etkinliğe katılan vatandaşlar, güneşli yaz havasında denizin ve eşsiz manzaranın tadını çıkarıyor. Kimileri aileleriyle sohbet ederken kimileri ise güzel anları fotoğraflayarak ölümsüzleştiriyor. 18 yaş ve üzeri herkesin katılımına açık olan turlar, yaz boyunca devam edecek. Etkinliğe katılmak isteyen vatandaşlar, etkinlik.pendik.bel.tr adresi üzerinden online başvuru yapabiliyor.

BAŞKAN AHMET CİN ''GELENEKSEL SANATÇILAR BULUŞMASI'NA KATILAN SANATÇILARI AĞIRLADI
ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ^'NDE DÖNEM SONA ERDİ: SAYIŞTAY RAPORLARI VE REKTÖRLÜK YARIŞI GÜNDEMDE
EKREM İMAMOĞLU'NA 2 YIL 1 AY HAPİS CEZASI VE SİYASİ YASAK KARARI
PENDİK'TE MİNİBÜSLERDE POS DÖNEMİ TEMASSIZ ÖDEME BAŞLADI
ERSİN ÇAKIR'A PENDİK BELEDİYE MECLİSİNDE ÖNEMLİ GÖREV:GRUP BAŞKAN VEKİLİ OLDU
BAŞKAN AHMET CİN:'' EĞİTİME 700 MİLYON DESTEK VERDİK''
AKTİF YAŞ AL MERKEZİ ÜYELERİ BİLİM ÜMRANİYE’DE KEÇE ATÖLYESİNE KATILDI
MALTEPE'DE KİRACI DEHŞETİ:EV SAHİBİ ÇİFT HAYATINI KAYBETTİ AVUKAT AĞIR YARALI
BAKAN KURUM'DAN İSTANBUL'A KİRALIK KONUT MÜJDESİ: KİRALAR 10 BİN TL'DEN BAŞLIYOR
YÖK'TEN AKADEMİSYENLERE SOSYAL MEDYA YASAĞI:''ESNAFLIK SAYILDI''