PENDİKLİLER, NOSTALJİK KAYIK TURLARIYLA DENİZİN KEYFİNİ SÜRÜYOR

Pendik Belediyesi, vatandaşları denizle buluşturan yaz etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. İki yıldır büyük ilgi gören Nostaljik Kayık Turu, bu yaz da Pendiklilerin beğenisine sunuluyor.

Pendik sahilindeki Balıkçılar Çarşısı’ndan başlayarak Kaynarca sahiline uzanan 45 dakikalık kayık turu, ailelere denizin ve güneşli havanın keyfini çıkarma fırsatı sunuyor.

Pendik Belediyesi, ilçe sakinlerini denizle buluşturan geleneksel Nostaljik Kayık Turu etkinliğini bu yaz da sürdürüyor. Geçtiğimiz iki yıldır büyük ilgi gören turlar, Pendiklilere eşsiz bir deniz keyfi sunuyor. Pendik sahilindeki Balıkçılar Çarşısı’ndan hareket eden kayıklar, Kaynarca sahiline kadar uzanan güzergahta 45 dakikalık turlar gerçekleştiriyor.

Etkinliğe katılan vatandaşlar, güneşli yaz havasında denizin ve eşsiz manzaranın tadını çıkarıyor. Kimileri aileleriyle sohbet ederken kimileri ise güzel anları fotoğraflayarak ölümsüzleştiriyor. 18 yaş ve üzeri herkesin katılımına açık olan turlar, yaz boyunca devam edecek. Etkinliğe katılmak isteyen vatandaşlar, etkinlik.pendik.bel.tr adresi üzerinden online başvuru yapabiliyor.

PENDİK BELEDİYESİ İSTANBUL KALKINMA AJANSI'NDAN BİR HİBE DAHA ALDI
ENGELLERİ BİR BİR AŞTI: BOYNU İLE YÜZEREK ŞAMPİYON OLDU
BEYOĞLU BELEDİYE BAŞKANI İNAN GÜNEY GÖZALTINA ALINDI
KARTAL'DA VEKOREL MÜCADELE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
YAZ SPOR OKULU ÖĞRENCİLERİ ORMANYA’YI KEŞFETTİ
ANAHTAR PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI EMİNE KÜÇÜKALİ:''BİZ MİLLETİN MİLLİYETÇİ PARTİSİYİZ''
HABERLER BÜLTENLER DUYURULAR ÇOCUK FESTİVALİ TÜM COŞKUSUYLA DEVAM EDİYOR
MÜCAHİT BİRİNCİ HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL İBB HEYETİ İLE KARTAL'DA DEVAM EDEN PROJELERİ İNCELEDİ
AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÖZLEM ÇERÇİ'NİN AK PARTİ'YE GEÇECEĞİ DOĞRULANDI