PENDİKSPOR ADANA DEMİRSPOR'U EZDİ GEÇTİ

Trendyol Süper Lig 24. haftasında Pendikspor evinde Adana Demirspor'u konuk etti. Maç ev sahibi Pendikspor'un 2-1'lik üstünlüğüyle tamamlandı.

Goller dakika 11' Abdoulay Diaby, 22' Umut Nayir ve 90+10' Nani'den geldi. Maçın 72. dakikasında Halil Akbunar yaptığı faul sonucu kırmızı kart görerek Pendikspor'u 10 kişi bıraktı. Pendikspor bu sonuçla puanını 26'ya yükselterek 16. sırada yer aldı. Adana Demirspor ise 31 puanla 9. sırada yer aldı.

Haberin Video Linki Ektedir;https://www.youtube.com/shorts/lBN2bt6Lf9M

Pendikspor’a galibiyeti getiren golleri 11. dakikada Abdoulay Diaby ve 22. dakikada Umut Nayir kaydetti. Adana Demirspor’un tek sayısı ise 90+10. dakikada Luis Nani’den geldi.

Ev sahibinde Halil Akbunar, 72. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.

Bu skorun ardından yenilmezlik serisini 5 maça çıkaran Pendikspor, 26 puanla 16. sırada yer aldı. Kazanamama serisi 7 maça çıkan Adana Demirspor ise 31 puanla 9. basamakta yer buldu.

BAŞKAN AHMET CİN TAKIMI TEBRİK ETTİ 

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin Pendikspor'lu futbolcuların zaferini soyunma odasına giderek kutladı. Başkan Ahmet Cin burada yapmış olduğu açıklamasında;''kendi evinde konuk ettiği Yukatel Adana Demirspor'u 2-1'lik skorla mağlup ederek son haftalardaki çıkışını sürdüren Siltaş Yapı Pendikspor’umuzun oyuncularını ve teknik heyetini tebrik ederim''dedi.

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL KARTAL’DA TOPLU AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI
TFF'DEN BAHİS ŞOKU:314 ANTRENÖRE MEN CEZASI
TÜRK-İŞ OCAK AYI VERİLERİNİ AÇIKLADI: YOKSULLUK SINIRI 100 BİN TL BARAJINI AŞTI
RESTORANLARDA KUVER VE SERVİS ÜCRETLERİ YASAKLANDI
PENDİK BELEDİYESİ, AFET VE ARAMA KURTARMA FARKINDALIK EĞİTİMLERİNE DEVAM EDİYOR
PENDİK'TE MÜBADELENİN 103. YILINA ÖZEL ANLAMLI KONSER
BAŞKAN İSMET YILDIRIM TENEFFÜSTE ÖĞRENCİLERİN SEVİNCİNE ORTAK OLDU
AKOM'DAN KAR YAĞIŞI UYARISI
LOJİSTİK KURYE SEKTÖRÜNDE 69 YAŞ DÖNEMİ BAŞLIYOR
KARTAL BELEDİYESİ GENÇLİK MECLİSİ 2026 YILININ İLK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ