PENDİKSPOR BAŞKAN VEKİLİ SÜLEYMAN TURAN BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Siltaş Yapı Pendikspor A.Ş Yönetim Kurulu ve aynı zamanda basından sorumlu Başkan Yardımcısı olan Süleyman Turan basın mensuplarıyla bir araya gelerek Pendikspor'un yeni dönemdeki hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

 Süleyman Turan; Pendikspor'un yeni dönemde 3 oyuncuyu transfer ederek  sözleşme imzaladıklarını belirterek 2 veya 3 transferin de yapılarak eksik olan alanların tamamlanacağını söyledi.Turan; Pendikspor'un şu anda gayet iyi olduğuna vurgu yaparak alt yapıyla ilgili kendi potansiyelleri içerisinde de transfer işlemlerini gerçekleştirdiklerini ifade etti. 

U-17 ve U-18'de oynayan Erdem diğer futbolcuların   üzerine çok durduklarını sözlerine ekleyen Süleyman Turan  Furkan'ın yeni transfer olduğuna vurgu yaparak 2 ve 3 yıldır bu  futbolcuların idmanlara çıkmasına rağmen kadro bulamadıklarını söyledi.Turan Fethiye'ye gönderilen 2 tane Milli Takım oyuncularından Efe Aydın ve diğer futbolcuların geri çağrıldığını ve bunlardan istifade etmek istediklerini bunun kararını ise hocanın vereceğini söyledi.

Transfer yasağı ile ilgili açıklamalarda bulunan Süleyman  Turan sezon başında transfer yapılmayacağı için  ligin ortasına kadar transfer yasağını kaldırmadıklarını ancak  devre arası transfer dönemi başladığında bu sorunun çözüldüğünü ifade etti.

Süleyman Turan Pendikspor'un yeni dönemde gerçekleştirdiği  transfer sözleşmelerine ilişkin futbolculara %20 ila %30 bandında ödeme yaptıklarını geri kalan kısmında da 10 ve 15 maçın üzerine çıktığında ise belli bir miktar verilecek şekilde düzenleme yaptıklarını satış konusunda ise Kulübün yetkisine alındığını vurguladı. Turan; Pendikspor'un menajerlerden arındırıldığını sözlerine ekleyerek yüzde doksanının Pendikspor'dan silindiğini hiç bir futbolcusunun  menajerin tekelinde olmayacağını belirtti. 

Süleyman Turan ayrıca Pendikspor'la ilgili hedeflerinin arasında 2000 bine yakın futbol okulu açmak olduğunu ifade ederek burada yetişen futbolcuların Pendikspor'a kazandırmayı amaçladıklarını söyledi. 

 

CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ VE YÖNETİMİ TOPLU İSTİFA EDEREK YENİ PARTİ'YE GEÇTİ
ÜNİVERSİTE ADAYLARINA TERCİH DESTEĞİ
VEDAT GÜNYOL 11. DENEME ÖDÜLÜ BAŞVURULARI BAŞLADI
AKTİF YAŞ AL MERKEZİ’NDE AHŞAP BOYAMA ATÖLYESİYLE HEM ÜRETTİLER HEM SOSYALLEŞTİLER
MUĞLA SEYDİKEMER'DE ORMAN YANGINI
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ'NDE RUHSAT SORUŞTURMASI:SİNEM DEDETAŞ VE 6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
YENİ PARTİ'NİN TBMM GRUP YÖNETİMİ BELLİ OLDU
KARTAL’A 8 DERSLİKLİ YENİ ANAOKULU İÇİN PROTOKOL İMZALANDI
KILIÇDAROĞLU'NUN ROZET TÖRENİ HABERİ YARGIYA TAŞINDI:3 GAZETECİ İFADEYE ÇAĞRILDI
İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN OKULLARA MESCİT KARARI