PENDİKSPOR BUZLA SAHADA KAZANMASINI BİLDİ;0-2

Pendikspor Karatay Termal 1922 Konyaspor,TFF 2. Lig 23. haftada deplasmanda zorlu koşu hava şartlarında oynanan mata Pendikspor rakibine 2 gol atarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadı’nda yer yer kar ve buzlu zemin üzerinde oynanan mücadelenin ilk yarısı golsüz sona erdi. Pendikspor  ikinci yarıda 70’te Zahit Fındık ve 87’de Serdar Deliktaş’ın golleriyle mücadeleden 2-0 ayrılmasını bildi.

Ligde en yakın rakibinin 11 puan farkla önünde lider konumda bulunan Kırmızı Beyazlılar Konya'da oynayacakları maç öncesi sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı ve zeminin karla kapla olması nedeniyle TFF'ye tepkisini dile getirdi.

Pendikspor paylaşımında, "Konya'da 'Isınmak' için sahadayız(!) Karatay Termal 1922 Konyaspor maçının oynanacağı zemini başta Türkiye Futbol Federasyonu olmak üzere tüm kamuoyunun takdirine bırakıyoruz!" dedi.

 Ligin ikinci yarısında yeni transferler yaparak takımı güçlendiren Pendikspor oynadığı iki deplasman maçını da kazanarak yükselişine devam ediyor. 

PENDİK'TE BAYRAM ÖNCESİ DENETİMLER ARTTIRILDI
10.VEDAT GÜNYOL DENEME ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
PENDİK BELEDİYESİNDEN YETİM VE ÖKSÜZ ÇOCUKLARA BAYRAMLIK HEDİYESİ
BOSNA SANCAK İFTARINDA DAYANIŞMA MESAJI
BURAK BORA ANADOLU LİSESİ'NDE BİR BAŞARI DAHA
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL, BASIN MENSUPLARIYLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
KARTAL BELEDİYESİ 14 MART TIP BAYRAMI'NDA SAĞLIK EMEKÇİLERİNİ UNUTMADI
İBB'DEN PENDİK'E YATIRIM ÇIKARTMASI: ELMALI YAZIR CAMİİ HİZMETE AÇILDI
TARİHÇİ PROF.DR.İLBER ORTAYLI HAYATINI KAYBETTİ
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN OKULLARDA AFET BİLİNCİ EĞİTİMİ