PENDİKSPOR KULÜBÜ BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU

Siltaş Yapı Pendikspor Kulübü 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Pendikspor Tesislerinde gerçekleşen toplantıya; Pendikspor Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı Süleyman Turan,Pendikspor As Başkanı Serkan Özer ve Yönetimi yer aldı.

Basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayan Pendikspor Başkan Yardımcısı Süleyman Turan takımın performansının son üç haftada ivme kazandığını belirterek Bandırmaspor karşılaşmasında 90 +6'da 1-1 berabere kaldıkları için üzüntü duyduklarını söyledi.Turan önümüzdeki dönemlerde transferlerin başlayacağına vurgu yaparak Pendiklilere sürprizleri olduğunu ve bunu yakın zamanda açıklayacaklarını yineledi.

Pendikspor As Başkanı Serkan Özer'de kısa bir açıklama yaparak amaçlarının Pendikspor'u daha iyi yerlere getirmek ve genç futbolcuları yetiştirip transfer etmek olduğuna vurgu yaparak özelikle gençlerin maçlara katılımlarının için teşvik edilmesi için yeni projeler üretmeye çalıştıklarını belirtti.

PENDİK'TE MÜBADELENİN 103. YILINA ÖZEL ANLAMLI KONSER
BAŞKAN İSMET YILDIRIM TENEFFÜSTE ÖĞRENCİLERİN SEVİNCİNE ORTAK OLDU
AKOM'DAN KAR YAĞIŞI UYARISI
LOJİSTİK KURYE SEKTÖRÜNDE 69 YAŞ DÖNEMİ BAŞLIYOR
KARTAL BELEDİYESİ GENÇLİK MECLİSİ 2026 YILININ İLK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
HAKİKATİN NEFESİ NEYZEN TEVFİK KARTAL'DA DUALARLA ANILDI
PENDİK MASAL PARKI’NDA YARIYIL TATİLİ COŞKUSU:KATILIM SAYISI 5 BİNİ AŞTI
GİB DÜĞMEYE BASTI: YÜKSEK MAAŞ ALANIN VERGİ KONFORU SONA ERDİ!
KENTSEL DÖNÜŞÜMDE KİRACI HAKLARI:ESKİ KİRACIYA HABER VERMEYEN EV SAHİBİ YANDI!
BAŞKAN AHMET CİN, ÜNİVERSİTE SINAVINDA İLK 1.000’E GİREN PENDİKLİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU