PENDİK'TE 30 AĞUSTOS ZAFERİ BAYRAMI TÖRENLERLE KUTLANDI

Pendik Belediye Başkanlığı 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yılı nedeniyle Pendik Sahil Atatürk Anıtında anma töreni düzenledi.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yılı tüm ülkede olduğu gibi Pendik'te de coşkuyla kutlanıyor. Pendik Belediye Başkanlığı 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yılı nedeniyle Sahil Atatürk Anıtı önünde anma töreni düzenledi.

Törene; Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya, Garnizon Komutanlığı, Pendik İlçe Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz, CHP Pendik İlçe Başkanı Doğan Çakmak ve Yönetimi, AK Parti Pendik İlçe Başkanı Ali Şirin ve Yönetimi, İYİ Parti Pendik İlçe Başkanı Süleyman Turan, Yeniden Refah Partisi Pendik İlçe Başkanı Fahrettin Karakurt ve Yönetimi,Vatan Partisi Pendik İlçe Başkanı Mevlüt Usta ve Yönetimi ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu yer aldı. 

Pendik Sahil Atatürk Anıtı önünde başlayan törende sırasıyla çelenk sunumu gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam eden tören  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 30  Ağustos Zafer Bayramı mesajı  sonrası öğrencilerin şiir okumasının ardından  sona erdi.

Haber/ Hatice ODABAŞ

PARKLARA DÜZENLİ BAKIM VE YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
PENDİK MİLLET BAHÇESİ’NDE “EN BABA FESTİVAL” COŞKUSU
İSRAİL İRAN SAVAŞININ 4. GÜNÜ;İRAN'DA 224 İSRAİL'DE 16 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
PENDİK'İN ŞAMPİYONLARI KUPALARINA KAVUŞTU
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN İGS ÖĞRENCİLERİNE DESTEK
SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş BAŞKANI MURAT YILDIRIM GÖREVİNİ BIRAKTIĞINI DUYURDU
SAĞLIK BAKANLIĞI HPV AŞISININ ÜCRETSİZ YAPILACAĞINI DUYURDU
DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN İSRAİL'İN İRAN SALDIRISINA İLİŞKİN KINAMA
ORTADOĞU GERİLİMİ ALTIN FİYATLARINI TIRMANDIRDI
İSRAİL İRAN'A SALDIRDI