PENDİK'TE BABA VE ÇOCUKLAR EN ÇOK BALIĞI TUTMAK İÇİN YARIŞTI

Pendik Belediyesi, geleneksel hale getirdiği sosyal ve kültürel etkinliklerle ilçe sakinlerini bir araya getirmeye devam ediyor.

 

Bu kapsamda organize edilen "5. Geleneksel Baba ve Çocuk Balık Tutma Etkinliği", Pendik Sahil Şeridi’nde gerçekleştirildi. Babalar ve çocukların birlikte vakit geçirdiği etkinliğe Pendikliler yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikte dereceye giren baba ve çocuklara çeşitli ödüller takdim edildi.

Pendik Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Baba ve Çocuk Balık Tutma Etkinliği’nin 5.si, Pendik Sahil Şeridi’nde yoğun katılımla gerçekleştirildi. Baba ve çocukların bir arada yer aldığı etkinlikte katılımcılar hem keyifli vakit geçirdi hem de en fazla balığı tutabilmek için yarıştı. Renkli görüntülere sahne olan etkinlik boyunca aileler, birlikte vakit geçirmenin ve doğayla iç içe olmanın mutluluğunu yaşadı.

Ödüller sahiplerini buldu

Katılımcılar, etkinlik süresince tuttukları balık miktarına göre değerlendirildi. Yarışma sonunda en fazla balığı tutan baba ve çocuklar dereceye girerek çeşitli ödüllerin sahibi oldu. Birinci, ikinci ve üçüncü olan katılımcılara olta takımı, balık kovası ve Pendik Belediyesi spor tesisleri üyeliği gibi hediyeler takdim edildi.

CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ VE YÖNETİMİ TOPLU İSTİFA EDEREK YENİ PARTİ'YE GEÇTİ
ÜNİVERSİTE ADAYLARINA TERCİH DESTEĞİ
VEDAT GÜNYOL 11. DENEME ÖDÜLÜ BAŞVURULARI BAŞLADI
AKTİF YAŞ AL MERKEZİ’NDE AHŞAP BOYAMA ATÖLYESİYLE HEM ÜRETTİLER HEM SOSYALLEŞTİLER
MUĞLA SEYDİKEMER'DE ORMAN YANGINI
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ'NDE RUHSAT SORUŞTURMASI:SİNEM DEDETAŞ VE 6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
YENİ PARTİ'NİN TBMM GRUP YÖNETİMİ BELLİ OLDU
KARTAL’A 8 DERSLİKLİ YENİ ANAOKULU İÇİN PROTOKOL İMZALANDI
KILIÇDAROĞLU'NUN ROZET TÖRENİ HABERİ YARGIYA TAŞINDI:3 GAZETECİ İFADEYE ÇAĞRILDI
İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN OKULLARA MESCİT KARARI