PENDİK’TE BALIK TUTMA YARIŞMASI RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Pendik Belediyesi tarafından geleneksel olarak bu yıl 3.sü düzenlenen Balık Tutma Festivali, onlarca amatör balıkçıyı Pendik Sahili'nde buluşturdu.

Renkli görüntülere sahne olan yarışmada, 150 yarışmacı en çok balığı tutabilmek için 4 saat boyunca mücadele etti.

Pendik Belediyesinin ev sahipliği yaptığı 3. Geleneksel Balık Tutma Festivali, renkli ve keyifli anlara sahne oldu. Pendik Sahili’nde gerçekleştirilen etkinlikte amatör balıkçılar, en çok balığı tutmak için kıyasıya mücadele etti. Toplam 150 kişinin katılım gösterdiği etkinlikte yarışmacılar, belirlenen alanda 4 saat boyunca hünerlerini sergiledi.  Canlı müzik eşliğinde balık tutmanın zevkini yaşayan tüm katılımcılar güzel bir gün geçirdi.

Kıyasıya rekabetin yaşandığı yarışma sonunda en fazla balık tutan üç yarışmacı ödüllendirildi. Dereceye giren katılımcılara olta takımı, balık kovası ve Pendik Belediyesi spor tesislerinde üyelik hakkı hediye edildi. Öte yandan yarışmaya katılan tüm balıkçılara ise etkinliğe özel tişört, çapari ve kurşun takdim edildi.

PENDİK'TE DEV SAHA ÇIKARMASI: AK PARTİ İSTANBUL 1. BÖLGE MİLLETVEKİLLERİ VATANDAŞLA BULUŞTU
ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ONURSAL ADIGÜZEL GÖZALTINA ALINDI
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN GENİŞ KATILIMLI ÖRGÜT TOPLANTISI
KARTAL'DA DÜNYA SANAT GÜNÜ'NE ÖZEL ANLAMLI BULUŞMA
MUZAFFER DEMİRTAŞ CAMİİ İBADETE AÇILDI
KARTAL'DA PARK VE YEŞİL ALANLAR YAZA HAZIRLANIYOR
KARTAL’DA ANLAMLI BULUŞMA
UŞAK EŞME BELEDİYE BAŞKANI YILMAZ TOZAN İRTİKAP SORUŞTURMASINDA GÖZALTINA ALINDI
VAN ERCİŞ EĞİTİM KÜLTÜR VE SAĞLIK VAKFI BAŞKANI MURAT ÇEVİK'TEN OKUL SALDIRISINA İLİŞKİN KINAMA
KARTAL'DA VAHŞET:YALNIZ YAŞAYAN KADIN EVİNDE ÖLDÜRÜLDÜ