PENDİK'TE BERBER VE KUAFÖRLER AÇILIŞ ÖNCESİ DEZENFEKTE EDİLİYOR

Pendik Belediyesi ekipleri, önümüzdeki hafta açılacak berber ve kuaförlerde dezenfekte çalışması başlattı.

Berberler Odası Başkanı Sadık Türker, memnuniyetini dile getirerek “Salgına yönelik hassasiyetinden ötürü Başkanımız Ahmet Cin’e teşekkür ederim.” dedi.


Koronavirüs Salgını nedeniyle hizmete ara veren kuaför ve berberler, 11 Mayıs Pazartesi gününden itibaren yeniden hizmet verecek. Bu kapsamda Pendik Belediyesi ekipleri, kentte bulunan 1.000’e yakın berber ve kuaförde dezenfekte çalışması başlattı.

5 ayrı ekip, önce Koronavirüs’e karşı etkili kimyasalla dükkanları baştan aşağı dezenfekte ediyor. Çalışma sonunda ise işletme sahibine maske veriliyor. Ayrıca dükkanların içine ve dışına “Dezenfekte edilmiştir”, “Maskeni Tak” ve “Sosyal Mesafeni Koru” etiketleri yapıştırılıyor.

Öte yandan ilk gün ekiplere eşlik eden Pendik Erkek ve Kadın Berberleri Odası Sadık Türker, çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getirerek “Esnafımıza ve salgına yönelik hassasiyetinden ötürü Belediye Başkanımız Ahmet Cin’e teşekkür ederim.” dedi.

KARTAL'DA DÜNYA SANAT GÜNÜ'NE ÖZEL ANLAMLI BULUŞMA
MUZAFFER DEMİRTAŞ CAMİİ İBADETE AÇILDI
KARTAL'DA PARK VE YEŞİL ALANLAR YAZA HAZIRLANIYOR
KARTAL’DA ANLAMLI BULUŞMA
UŞAK EŞME BELEDİYE BAŞKANI YILMAZ TOZAN İRTİKAP SORUŞTURMASINDA GÖZALTINA ALINDI
VAN ERCİŞ EĞİTİM KÜLTÜR VE SAĞLIK VAKFI BAŞKANI MURAT ÇEVİK'TEN OKUL SALDIRISINA İLİŞKİN KINAMA
KARTAL'DA VAHŞET:YALNIZ YAŞAYAN KADIN EVİNDE ÖLDÜRÜLDÜ
“PENCR KAHVE” AÇILDI
OYUNCAK KARDEŞLİĞİ PROJESİ HEYETİ MARDİN MİDYAT KAYMAKAMI MEHMET KAYA'YI ZİYARET ETTİ
NARİN GÜRAN CİNAYETİNDE YENİ GELİŞME:NEVZAT BAHTİYAR'A 17 YIL HAPİS CEZASI VERİLDİ