PENDİK'TE DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ'NE ÖZEL ANLAMLI ETKİNLİK

Pendik Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Engelliler Günü kapsamında Yunus Emre Kültür Merkezi'nde Halk Oyunları gösterisi düzenledi.

Pendik Halk Eğitim Müdürlüğü, Pendik Devlet Hastanesi Ruh Sağlığı Merkezi ve Tarım Müdürlüğü işbirliği çerçevesinde düzenlenen etkinlik izleyicilerden büyük beğeni aldı. Yunus Emre Kültür Merkezi'nde gerçekleşen etkinliğe; Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız, Pendik Halk Eğitim Müdürü Turan Genç,Pendik Engelsiz Yaşam Bakım ve Aile Rehabilitasyon Merkezi kurs eğitmenleri ve müdürleri yer aldı.

Rehabilitasyon merkezinde tedavi gören kursiyerlerin el emeği sergisinin de yer aldığı programda kursiyerlerin profesyonellere taş çıkartacak kadar hünerlerini sergilemeleri izleyicilerden yoğun alkış aldı.

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL İSTANBUL VALİLİĞİ'NİN DÜZENLEDİĞİ MUHTARLAR TOPLANTISINA KATILDI
PENDİK MEMLEKET GÜNLERİ, KADİM KÜLTÜRÜMÜZÜN İZİNDE BAŞLIYOR
KARTAL, AVRUPA’NIN ENERJİ DEVRİMİNDE ÖNCÜ ROL ÜSTLENİYOR!
TOPLU TAŞIMA ARTIK LÜKS OLDU:İBB MECLİSİ'NDE KAPSAMLI ZAM HAZIRLIĞI
ESKİ NİLÜFER BELEDİYE BAŞKANI TURGAY ERDEM VE 14 KİŞİ RÜŞVET SORUŞTURMASINDA TUTUKLANDI
2. RENKLİ DEV KAYDIRAK, PENDİK MİLLET BAHÇESİ’NE YAPILDI
CEMAL ŞAHAN VEFATININ 7.YILINDA KABRİ BAŞINDA ANILDI
AK PARTİ PENDİK'TE ''AHDE VEFA BULUŞMASI''
GAZZE'DE ESİR TAKASI BAŞLADI, İLK GRUP REHİNELER KIZILHAÇ'TA
İPEK YOLU SENFONİSİ PENDİK’TE MÜZİKSEVERLERLE BULUŞTU