PENDİK'TE GÖNÜL ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Pendik Belediyesi Vefa Kıraathanesi çalışanları, 65 yaş ve üzeri Pendiklileri evlerinde ziyaret ederek dilek ve temennilerini dinleyip sohbet ediyor.

Geçen yıl başlayan ve evde tek yaşayan,  yatalak, engelli gibi dezavantajlı bireylere yönelik gerçekleştirilen "Gönül Ziyaretleri" adlı projede şimdiye kadar 520 hane ziyaret edildi.

Pendik Belediyesi Vefa Kıraathanesi’nin geçen yıl başlattığı "Gönül Ziyaretleri" projesi sürüyor. Pendik Gönüllüleri iş birliğiyle düzenlenen sosyal sorumluluk projesi kapsamında 65 yaş ve üzeri Pendikliler evlerinde ziyaret ediliyor. Ziyaretlerde, dilek ve temenniler dinlenip hediye verilirken varsa talep ve ihtiyaçlar not edilerek belediyenin ilgili birimlerine gönderiliyor. Şu ana kadar 520 hanenin ziyaret edildiği "Gönül Ziyaretleri" özellikle evde yalnız yaşayan,  yatalak ya da engelli gibi dezavantajlı bireylere yönelik gerçekleştiriliyor.

TÜRK KIZILAY DERNEĞİ PENDİK ŞUBE BAŞKANLIĞI'NDAN MEME KANSERİNE KARŞI ANLAMLI ETKİNLİK
103 YILLIK CUMHURİYET GURURUYLA, ATAMIZIN İZİNDE!
METEOROLOJİDEN SARI KOD ALARMI: İSTANBUL DAHİL 25 İLDE KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
AVRUPA ŞAMPİYONU SEMANUR YÜKSEL’DEN BAŞKAN İSMET YILDIRIM’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ
KARTAL'DA KREŞLİ MİNİKLERDEN CUMHURİYET COŞKUSU
PENDİK'TE CUMHURİYET BAYRAMI'NIN 103. YILI KUTLAMALARI BAŞLADI
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
METRO İÇİN YARGIYA BAŞVURAN NURETTİN YILMAZ ŞİMDİ PENDİK'İ ORTAK TALEPTE BULUŞTURUYOR
DENİZLİ MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI ŞENİZ DOĞAN VE 26 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
KARTAL'DA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU DOYASIYA YAŞANACAK