PEŞ PEŞE DEPREMLERİN ARDINDAN PROF.DR.NACİ GÖRÜR'DEN UYARI

Konya ve İzmir'de meydana gelen peş peşe depremlerin ardından Prof.Dr.Naci Görür uyarılarda bulundu.Görür:Konya,İzmir,Erzurum'da oluşan depremlerin 6 Şubat depremleri sonucu sıkışan fay hattının Doğu Anadolu'da deprem üreteceğini belirtti.

 

Dün akam üzeri önce Konya'da ardından da İzmir'de deprem meydana geldi. Akşam saat 21.37'de ise Erzurum 4.1 ile sallandı. Art arda gerçekleşen sarsıntıların ardından Prof. Dr. Naci Görür sosyal medyada konuya ilişkin paylaşımda bulundu.

'DOĞU ANADOLUDA BU DEPREMLER BEKLENEBİLİR'

Görür, "Pınaryolu- Narman/Erzurum'da 4,0 deprem. Horasan batısı Göle arasında uzanan sol yönlü doğrultu fayı üzerinde (Çoban Dede). 6 Şubat depremleri sonucu sıkışan Doğu Anadolu'da bu depremler beklenebilir. Aynı beklenti Adıyaman-Hakkari arasındaki bindirme Zonu için de geçerli." ifadelerini kullandı.

SÜLEYMAN TURAN'DAN PENDİK VE KAYNARCA PROJELERİNE SERT ELEŞTİRİ: ''BÜYÜKŞEHİR HAKSIZLIK YAPIYOR!''
ÜMRANİYE’DE HER GÜN BİNLERCE KİŞİYE SICAK ÇORBA İKRAMI
SINDIRGI'DA 4.9 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM:İSTANBUL'DA HİSSEDİLDİ
YENİDEN DEĞERLEME ORANI BELLİ OLDU: VERGİ, HARÇ VE CEZALAR 2026'DA NE KADAR ARTACAK?
10 KİŞİ KALAN PENDİKSPOR DİRENDİ: İSTANBUL DERBİSİNDE GOL SESİ ÇIKMADI!
ATIK MALZEMELER MAGNETLERE DÖNÜŞTÜ
KASIM AYI KİRA ARTIŞ ORANI BELLİ OLDU
PENDİK BELEDİYESİNDEN YÜZME ŞENLİĞİ
CUMHURİYET’İN 102. YILI ÜMRANİYE’DE COŞKUYLA KUTLANDI
KUVA-Yİ MİLLİYE KAHRAMANI KARTALLI KAZIM VEFATININ 65. YILINDA KABRİ BAŞINDA ANILDI