RAMAZAN BAYRAMI ÖNCESİ OTOBÜS BİLET FİYATLARI ZAMLANDI

Ramazan Bayramı gelmeden otobüs bilet fiyatları yüzde 20 ila yüzde 40 arasında zamlandı.

Bayramda memleketine ya da tatile gidecekler şimdiden bilet arayışına başladı. Ancak bazı otobüs firmaları gün gün fiyat değiştiriyor.

İSTANBUL ANKARA ARASI 850 TL'YE ÇIKIYOR

NTV'nin haberine göre en yoğun hatlardan biri İstanbul- Ankara seferi 600 lirayken arifeden itibaren 850 liraya kadar çıkıyor.

'DOLULUK ORANI YAKALADIĞIMIZDA ÖZ FİYATLARIMIZA GERİ DÖNÜYORUZ'

Türkiye Otobüsçüler Federasyonu Başkan Yrd. Musa Çatkır, "Ulaştırma Bakanlığı'ndan aldığımız rayiç dışında fiyat artırımı yapmıyoruz. İşin zayıf olduğu dönemde fiyatları yüzde 30-40 geri çekiyoruz. Doluluk oranı yakaladığımızda öz fiyatlarımıza geri dönüyoruz" diye konuştu.Bazı firmalarsa 5 gün içinde iki zam yapma hazırlığında. Örneğin İstanbul'dan Trabzon'a 17 mart tarihinde otobüs bileti fiyatı Bin 289 lirayken bir gün sonra Bin 500 liraya çıkıyor. 21 Mart'taysa fiyat Bin 780 olarak görülüyor. Bazı otobüs bilet fiyatları ise uçakla yarışıyor.

DÜN TAHLİYE EDİLEN BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANI ALAATTİN KÖSLER İÇİN TUTUKLAMA TALEBİ
CHP'DE KAYYIM KRİZİ BÜYÜYOR: BİR KİŞİ DAHA GÖREVDEN ÇEKİLDİ
SAĞLIKTA YENİ UYGULAMA BAŞLADI! ECZANELERDE YAPILAN ÖLÇÜMLER E-NABIZ'A AKTARILACAK
CHP OLAĞANÜSTÜ KURULTAYA GİDİYOR
KARTAL BELEDİYESİ BALIKÇILAR ÇARŞISI YANGININ ARDINDAN ESNAFA DESTEK VERMEYE DEVAM EDİYOR
ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE DESTEĞİ
HOBİ VE MESLEK KURSLARINA YOĞUN İLGİ
CHP TARAFINDAN DİSİPLİNE SEVK EDİLEN GÜRSEL TEKİN GÖREVE BAŞLADIĞINI DUYURDU
İNTERNETTE SUÇ PAZARLIĞI: ÇOCUKLAR SUÇA ALET EDİLİYOR
BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANI ALAATTİN KÖSELER TAHLİYE EDİLDİ