SAHİPLERİNİ KAYBEDEN KEDİLERE İLK YARDIM KARTAL BELEDİYESİ EKİPLERİNDEN GELDİ

Kartal Belediyesi Sivil Savunma ekipleri, sel felaketinde sahipelerini kaybeden kedilere mahsur kaldıkları evde ulaşarak mama ve su verdi.

 

11 Ağustos’ta sel felaketinin yaşandığı Kastamonu Bozkurt’ta arama-kurtarma ve temizlik faaliyetlerine destek vermeye devam eden Kartal Belediyesi Sivil Savunma ekibi, sel felaketinde hayatını kaybeden anaokulu öğretmeninin baktığı kedileri, gelen çağrı üzerine mahsur kaldıkları evden kurtardı.

Öğretmen Duygu Çelikel’in Yakınları, Kedilere Sahip Çıktı

Görev yaptığı anaokulundan çıkarken azgın sel sularına kapılarak 28 yaşında hayata veda eden anaokulu öğretmeni Duygu Çelikel’in yakınlarının destek talebi ile vakit kaybetmeden harekete geçen Kartal Belediyesi Sivil Savunma personeli, 1 anne ve iki yavru kedinin mahsur kaldığı üçüncü kattaki apartman dairesine girerek kedilere ulaştı. Sahipsiz kalan kedileri sağlık kontrolünden geçiren ekipler, günlerdir aç ve susuz kalan minik yavrular ile annelerine mama ve su verdi.

Kartal Belediyesi ekipleri tarafından kurtarılan 1 anne ile iki yavru kediye, öğretmen Duygu Çelikel’in yakınları sahip çıktı ve kalıcı olarak yuvalarını açtı. Anaokulu öğretmeninin yakınları, yaptıkları çağrıya dönerek mahsur kalan kedileri kurtardıkları için Kartal Belediyesi Sivil Savunma Ekibine teşekkür etti.

 

Haberin videosuna erişmek için https://we.tl/t-hPEyw2TRKZ linkini tıklayınız.

BAŞKAN AHMET CİN ''GELENEKSEL SANATÇILAR BULUŞMASI'NA KATILAN SANATÇILARI AĞIRLADI
ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ^'NDE DÖNEM SONA ERDİ: SAYIŞTAY RAPORLARI VE REKTÖRLÜK YARIŞI GÜNDEMDE
EKREM İMAMOĞLU'NA 2 YIL 1 AY HAPİS CEZASI VE SİYASİ YASAK KARARI
PENDİK'TE MİNİBÜSLERDE POS DÖNEMİ TEMASSIZ ÖDEME BAŞLADI
ERSİN ÇAKIR'A PENDİK BELEDİYE MECLİSİNDE ÖNEMLİ GÖREV:GRUP BAŞKAN VEKİLİ OLDU
BAŞKAN AHMET CİN:'' EĞİTİME 700 MİLYON DESTEK VERDİK''
AKTİF YAŞ AL MERKEZİ ÜYELERİ BİLİM ÜMRANİYE’DE KEÇE ATÖLYESİNE KATILDI
MALTEPE'DE KİRACI DEHŞETİ:EV SAHİBİ ÇİFT HAYATINI KAYBETTİ AVUKAT AĞIR YARALI
BAKAN KURUM'DAN İSTANBUL'A KİRALIK KONUT MÜJDESİ: KİRALAR 10 BİN TL'DEN BAŞLIYOR
YÖK'TEN AKADEMİSYENLERE SOSYAL MEDYA YASAĞI:''ESNAFLIK SAYILDI''