''SAHNE RÜZGARLARI''ADLI TİYATRO OYUNU SEYİRCİDEN BÜYÜK ALKIŞ ALDI

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün düzenlediği Mayıs ayı kültür etkinlikleri kapsamında Yalçın Özden’in yazıp yönettiği “Sahne Rüzgârları” adlı tiyatro oyunu, Kartallı tiyatro severlerle buluştu.

 

Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde sahnelenen 2 perdelik komedi türündeki oyunda; Uğur Böceği Yalçın Özden Tiyatrosu oyuncuları rol aldı. Tiyatronun ve sahne yolculuğunun komik ve trajikomik yönlerini aktaran oyun, seyirciden bol alkış aldı.

55 yıldır sahnede yer alan usta oyuncu Yalçın Özden’in ve diğer oyuncuların seyircileri sık sık gülme krizlerine soktuğu 100 dakikalık oyunun ardından, Kartal Belediyesi Uğur Mumcu Kültür Merkezi Koordinatörü Yıldıray Çimen tüm ekibe katkılarından dolayı teşekkür ederek Yalçın Özden’e, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel adına Kartal heykelciği takdim etti.

Özden ise “Sanatçı etrafını aydınlatarak eriyen muma benzer, geriye aydınlanmış yüzler ve hoş bir sada kalır.” diyerek sanata ve sanatçıya desteklerinden dolayı Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e ve oyunu izlemeye gelen Kartallı seyircilere teşekkür etti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;''KAMERALARI BANTLAMAK BİZİM KİTABIMIZDA YAZMAZ''
HAYAT VER DERNEĞİ'NDEN GAZETEMİZE ZİYARET;SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE AĞIRLIK VERİLECEK
ÖZGÜR İSTANBUL GAZETESİNDEN OSMANİYE VALİSİ DR. ERDİNÇ YILMAZ'A ZİYARET
AK PARTİ OSMANİYE İL BAŞKANI BİNBOĞA'DAN KONTEYNIR KENT ESNAFINA ZİYARET
İBB'YE İKİNCİ DALGA OPERASYONU:18 KİŞİ TUTUKLANDI
BORSA İSTANBUL OPERASYONU! 15 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI
ADNAN MENDERES BULVARI’NDAKİ TRAFİK RAHATLAYACAK
SPORUN ŞEHRİ PENDİK’TE “SPOR ŞENLİKLERİ” BAŞLADI
İLÇE GENELİNDE BAHAR TEMİZLİĞİ BAŞLADI
ALİ EKBER ÇİÇEK VEFATININ 19. YILINDA KARTAL'DA ANILDI