ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERDEN PENDİK KAYMAKAMINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

TC. İstanbul Valiliği Şehit ve Gazilerden sorumlu Vali yardımcılığı görevini sürdürürken Pendik İlçe Kaymakamlığı görevine atanan Dr.Hülya Kaya'ya , Şehit aileleri ve Gazilerden anlamlı ziyaret.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Anadolu Yakası Şube Başkanı Gazi Oktay KAYA beraberinde , 2. Başkan ve Şehit eş Gülay Bahargülü , Şehit eşi Şükran Yıldızlı ve İki kardeşi Şehit olan Yakup Sertel'den oluşan heyetle yeni Pendik İlçe Kaymakamı Dr. Hülya Kaya'yı makamında ziyaret ederek ,görevinde başarılar diledi.
Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretin sonunda Başkan Gazi Oktay KAYA , Şehit aileleri ve Gaziler adına İlçe Kaymakamı Dr.Hülya Kaya'ya ziyaretlerinin anısına çiçek hediye ederek, kendilerine gösterdiği yakın ilgiden ötürü teşekkür etti.
 Pendik İlçe Kaymakamı Dr.Hülya Kaya da ,Başkan Gazi Oktay Kaya'ya , ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek , en kısa zamanda derneklerini ziyarete geleceğini belirtti.

TİCARET BAKANI ÖMER BOLAT’TAN PENDİK BELEDİYESİNE ZİYARET
KIZILCIK ŞRBETİ'NİN GENÇ OYUNCUSU ECE İRTEM KALP KRİZİ SONUCU HAYATINI KAYBETTİ
TUZLA'DA DEV ORGANİZASYON İÇİN HAZIRLIKLAR AŞLADI:DRAGON BOT HEYECANI GERİ DÖNÜYOR
TUZLA'DA NOSTALJİ RÜZGARI: KLASİK OTOMOBİLLER SAHİLDE BULUŞTU
15. ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ ÇAVUŞOĞLU'NDA AÇILIYOR!
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN LGS ÖĞRENCİLERİNE MORAL DESTEĞİ
ACI BİLANÇO 5'E YÜKSELDİ:SİVAS'TA KENE CAN ALMAYA DEVAM EDİYOR
ÜMRANİYE HALK EĞİTİMİ MERKEZİ YIL SONU SERGİSİ AÇILDI
MİLLİ HEYECAN PENDİK SAHİL MEYDANI’NDA YAŞANDI
PESİAD DEV KATILIMLA SEZONU KAPATTI