ŞEHİT YAKININA KÜFREDEN TÜRKKAN GECE YARISI VİDEO ÇEKİP TÜRK MİLLETİNDEN ÖZÜR DİLEDİ

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan Bingöl'de şehit yakınının HDP'yi eleştirmesi ile başlayan tartışmanın ardından vatandaşa sinkaflı küfürle cevap vermesi büyük tepkilere neden oldu.

Bingöl'de bir gezi sırasında şehit yakını olduğu belirtilen bir vatandaşa küfürle karşılık cevap veren İYİ Parti Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan yaşanan olaydan sonra geri adım atarak gece yarısı yayımladığı bir video ile Türk Milletinden özür diledi.

Türkkan, Genel Başkan Meral Akşener'e daha önce sosyal medyada hakaret ve küfür ettiğini söylediği bir vatandaşın Bingöl'de karşılarına çıktığını ve vatandaşı o kalabalıktan uzaklaştırmak isterken kendisinin de küfürlere maruz kaldığını belirtti. Türkkan, şöyle devam etti:

"Netice itibarıyla o sinir gerginliği sonucu hiç yapmamam gereken bir şeyi yapmışım, hakaret etmişim, kötü sözler söylemişim. Bunlar doğru olmayan, bana da yakışmayan ifadeler, bunun da farkındayım. Başta bütün milletimizden, genel başkanımız başta olmak üzere tüm kadınlardan, partililerimizden özür diliyorum.

Doğru bir şey değildi. Ama o sinir gerginliği, atmosferin getirdiği heyecan, doğru bulmadığım, herkesin de yadırgadığı böyle bir hataya sevk etti. Bütün milletimizden özür diliyorum, bunun da kabulünü rica ediyorum."

TEPKİ ÇEKEN VİDEO LİNKİ EKTEDİR;https://www.youtube.com/watch?v=52fKSHIpEC8

VEDAT GÜNYOL 11. DENEME ÖDÜLÜ BAŞVURULARI BAŞLADI
AKTİF YAŞ AL MERKEZİ’NDE AHŞAP BOYAMA ATÖLYESİYLE HEM ÜRETTİLER HEM SOSYALLEŞTİLER
MUĞLA SEYDİKEMER'DE ORMAN YANGINI
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ'NDE RUHSAT SORUŞTURMASI:SİNEM DEDETAŞ VE 6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
YENİ PARTİ'NİN TBMM GRUP YÖNETİMİ BELLİ OLDU
KARTAL’A 8 DERSLİKLİ YENİ ANAOKULU İÇİN PROTOKOL İMZALANDI
KILIÇDAROĞLU'NUN ROZET TÖRENİ HABERİ YARGIYA TAŞINDI:3 GAZETECİ İFADEYE ÇAĞRILDI
İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN OKULLARA MESCİT KARARI
PESKDER'DEN PENDİK BELEDİYESİ'NE ÇAĞRI:''SAHİPLENDİRECEĞİMİZ 3 KÖPEK NEREDE?''
KARTAL'DA PARKLAR YENİLENİYOR:YEŞİL ALAN HACMİ ARTIYOR