SEYAHAT ETMEKTE LÜKS OLDU;OTOBÜS BİLETLERİNE YÜZDE 20 ZAM GELİYOR

Akaryakıt fiyatlarının artmasıyla seyahatlerin yüzde 50'ye düşmesi karşısında Tüm Otobüsçüler Federasyonu Başkanı Mustafa Yıldırım otobüs biletlerine yüzde 20 oranında zam yapılacağını söyledi.

 

Artan akaryakıt fiyatları ve yüksek yol geçiş ücretleri yurttaşın karşısına ulaşımda zam olarak çıkıyor. Uçaklarda tavan ücret 700 lirayı aştı. Otobüs fiyatları ise yüzde 20 artacak.

Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Başkanı Mustafa Yıldırım, “Seyahatler yüzde 50 oranında düşük geçen yıla göre. Vatandaş seyahat edemez hale geldi. Bu nedenle biz de kamudan bazı destekler istiyoruz. Öncelikle biletlerde KDV yüzde 1’e düşürülmeli, daha sonrasında da yol ve köprü geçiş ücretlerinde bir indirime gidilmeli” dedi.

ÖNDER SAV 70 YILLIK CHP ÜYELİĞİNDEN İSTİFA ETTİ
ETİMESGUT BELEDİYE BAŞKANI ERDAL BEŞİKÇİOĞLU VE 52 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
KARTAL'DA YOL YENİLEME HAMLESİ:17 BİN TON SICAK ASFALT SERİLECEK
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ VE YÖNETİMİ TOPLU İSTİFA EDEREK YENİ PARTİ'YE GEÇTİ
ÜNİVERSİTE ADAYLARINA TERCİH DESTEĞİ
VEDAT GÜNYOL 11. DENEME ÖDÜLÜ BAŞVURULARI BAŞLADI
AKTİF YAŞ AL MERKEZİ’NDE AHŞAP BOYAMA ATÖLYESİYLE HEM ÜRETTİLER HEM SOSYALLEŞTİLER
MUĞLA SEYDİKEMER'DE ORMAN YANGINI
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ'NDE RUHSAT SORUŞTURMASI:SİNEM DEDETAŞ VE 6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
YENİ PARTİ'NİN TBMM GRUP YÖNETİMİ BELLİ OLDU