ŞİDDETTE GELİNEN SON NOKTA;TİPİNİ BEĞENMEDİĞİ PALYAÇOYU DÖVDÜ

Mersin'de palyaçoluk yapan bir yurttaş başka bir vatandaşın saldırısına uğradı. Tipini beğenmeyen vatandaş palyaçoyu tekme tokat döverek yaraladı.

Mersin'de bir açılışta görev alan Palyaço vatandaşları eğlendirdiği sırada bir vatandaşın tipini beğenmemesi gerekçesiyle tekme tokat dövüldü.Çevredeki esnafların araya girmesiyle sakinleştirilen öfkeli vatandaş olay yerinden uzaklaştırıldı.

Mersin'in Akdeniz ilçesine bağlı Kuvayi Milliye caddesi üzerinde bir alışveriş merkezinin açılışında palyaçoluk yapan Bayram Aydemir isimli genç, bölgeden geçen birinin saldırısına uğradı.

Olay sonrası açıklama  yapan vatandaş 5 yıldır palyaçoluk yaptığını belirterek ilk kez böyle bir saldırıya uğradığını söyledi.Ekmek parasını palyaçoluk yaparak kazandığını söyleyen yurttaş tipimi beğenmedi diye böyle bir saldırıyı yapması mı gerekirdi? dedi.

ORTA-DUMLUPINAR MAHALLELERİNDEKİ KENTSEL DÖNÜŞÜMDE SONA YAKLAŞILDI
BURSA'DA ORMAN YANGINI! EKİPLERİN MÜDAHALESİ DEVAM EDİYOR
TUTUKLU BULUNAN ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BAŞKANI MUHİTTİN BÖCEK'İN OĞLU GÖZALTINA ALINDI
TBMM ÖNÜNDE YAKILAN BEYAZ TOROS'LA İLGİLİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN AÇIKLAMA
ARAÇLARDA KAMERA TAKİP SİSTEMİ ZORUNLU OLDU
CHP PENDİK'TE  BAŞKANLIK YARIŞI SÜRÜYOR 
BEYOĞLU BELEDİYE BAŞKANI İNAN GÜNEY TUTUKLANDI
KARTAL BİLİM MÜHENDİSLİK VE TEKNOLOJİ MERKEZİ'NDE SERTİFİKA TÖRENİ DÜZENLENDİ
FENERBAHÇE'NİN EFSANE BAŞKANI ALİ ŞEN YOĞU N BAKIMA KALDIRILDI
''HALK TV GÖRKEMLİ HATIRALAR'' PROGRAMI ALTINOLUK'TA COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ