ŞİLE BELEDİYESİ'NE OPERASYON; BAŞKAN ÖZGÜR KABADAYI VE 6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavclığı Şile Belediyesi'ne yönelik başlatmış olduğu soruşturma kapsamında Belediye Başkanı Özgür Kabadayı ve 6 kişi gözaltına alındı.

CHP İl Başkanı Özgür Çelik, başkan Kabadayı ve arkadaşlarının, "gece saat 01:30'da ev baskınları ile gözaltına alındığını" duyurdu.

Çelik, "Makam, mevki ve iktidar için adalet ve insan hakları ayaklar altına alınmaktadır" dedi.

"Suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "irtikap", "rüşvet" ve "ihaleye fesat karıştırma" suçlamalarıyla yürütülen soruşturma kapsamında polis ekipleri bu sabah belediyeye operasyon düzenledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

CHP'NİN 14 BELEDİYE BAŞKANI VE 1 BAŞKANVEKİLİ TUTUKLU

Cumhuriyet Halk Parti’li (CHP) belediyelere yönelik soruşturmalar kapsamında son olarak Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara ve Büyükçekmece Belediye Başkanvekili Ahmet Şahin tutuklandı.

ADIYAMAN BELEDİYE BAŞKANI ABDURRAHMAN TUTDERE HAKKINDA EV HAPSİ VERİLDİ 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik yürütülen operasyonlar çerçevesinde tutuklanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte, 9 Temmuz Çarşamba itibarıyla tutuklu CHP’li belediye başkanı sayısı 14’e yükseldi. Tutuklular arasında bir de belediye başkanvekili bulunuyor. 

KUZEY KORE LİDERİ KİM JONG UN'DAN İRAN'A DESTEK:''İSRAİL'İ YOK ETMEK İÇİN TEK FÜZEMİZ YETER''
ZÜMRÜT VAKFI'NIN İFTAR PROGRAMI YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ
MART 2026 KİRA ARTIŞ ORANLARI BELLİ OLDU:İŞTE YENİ ZAM SINIRI!
ORTADOĞU'DA TOPYEKÜN SAVAŞ! HÜRMÜZ KİLİTLENDİ
BOLU BELEDİYE BAŞKANI TANJU ÖZCAN GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI
ENDERUN TERAVİHİ GELENEĞİ ÜMRANİYE’DE YAŞATILIYOR
KARTAL'DA GELENEKSEL SANAT RÜZGARI:'HEYBEMİZDEKİ İZLER' SERGİSİ SANATSEVERLERLE BULUŞTU
ÜMRANİYE’DE DENTFEST 2026 HEYECANI
TÜRKİYE- İRAN SINIR KAPISINDA YOLCU GEÇİŞLERİ DURDURULDU
İRTİKAP SUÇLAMASIYLA GÖZALTINA ALINAN BOLU BELEDİYE BAŞKANI TANJU ÖZCAN ADLİYDE