SON 24 SAATTE TÜRKİYE'DE 141 KİŞİ DAHA HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca koranavirüs tablosunu açıkladı. 20 Kasım itibariyle koranavirüs nedeniyle hayatını kaybeden yurttaşların sayısı 141'e çıkarken 5 bin 103 yeni hastanın daha tespit edildiği belirtildi.

Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan tabloya göre son 24 saat içinde koranavirüs nedeniyle 141 kişi yaşamını yitirirken ağır hasta sayısı ise 3 bin 990'a yükseldi.

Bakanlığın yayımladığı tabloya göre bugün yapılan test sayısı 156 bin 642 oldu. Bugün iyileşen hasta sayısı 3 bin 19 olarak açıklandı.

Bakanlığın verilerine göre Türkiye'de salgının başından beri yaşamını yitirenlerin sayısı 12 bin 84'e, hasta sayısı ise 435 bin 273'e yükseldi. Bakanlık toplam iyileşen hasta sayısını 367 bin 592 olarak açıkladı.

ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANI GÜLŞAH DURBAY YOĞUN BAKIMA ALINDI
ÜMRANİYE BELEDİYESİ, EBRU KURSUYLA GELENEKSEL SANATLARI YAŞATMAYA DEVAM EDİYOR
ÇAMLIK KÜTÜPHANESİ HİZMETE GİRDİ
ANAYASA MAHKEMESİ'NDEN ADAY SÜRÜCÜLERE İLİŞKİN KRİTİK KARAR:EHLİYET İPTALİ DÜZENLEMESİ İPTAL EDİLDİ
YARGITAY'DAN EMSAL KARAR:SOSYAL MEDYADA BEĞENİ SADAKATE AYRKIRILIK SAYILDI!
22 OKULUN DAHA BASKETBOL VE VOLEYBOL SAHASI TAMAMLANDI
UĞUR MUMCU KÜLTÜR MERKEZİ'NDE GRUP FLAKES KONSERİ
6. ÜMRANİYE KİTAP FUARI 140 BİN ZİYARETÇİNİN KATILIMIYLA TAMAMLANDI
KARTAL'DA 'DEPREMİ TANIMAK DEPREMLE YAŞAMAK' PANELİ GERÇEKLEŞTİ
3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ'NE ÖZEL MAÇ:İSTANBUL ADALET SARAYI VE PENDİK BELEDİYESİ AMPUTE FUTBOL TAKIMLARI KARŞILAŞIYOR