SREBRENİTSA KATLİAMI PENDİK'TE SERGİYLE ANILDI

Pendik Belediyesi Srebrenitsa Katliamı’nın 26. yıldönümü nedeniyle fotoğraf sergisi düzenledi. Sergiyle, Bosnalı Müslümanların yaşadığı acılar fotoğraflarla bir kez daha gözler önüne serildi.

“Srebrenitsa Fotoğraf Sergisi” için Gazipaşa Meydanı’nda açılış programı düzenlendi. Sergiyle, 26 yıl önce Bosnalı Müslümanların yaşadığı katliamı fotoğraflarla bir kez daha gözler önüne serildi.

Bosna Sancak Sosyal Yardımlaşmave Kültür Derneği yetkililerinin de katıldığı etkinlikte konuşan dernek başkanı Erdoğan Erdem yaşanılan acıları asla unutmadıklarını belirterek desteklerinden dolayı Pendik Belediyesine teşekkür etti. Son günü bugün olan sergideki fotoğraflar Atatürk Kültür Merkezi’nde görülebiliyor.

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL KARTAL’DA TOPLU AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI
TFF'DEN BAHİS ŞOKU:314 ANTRENÖRE MEN CEZASI
TÜRK-İŞ OCAK AYI VERİLERİNİ AÇIKLADI: YOKSULLUK SINIRI 100 BİN TL BARAJINI AŞTI
RESTORANLARDA KUVER VE SERVİS ÜCRETLERİ YASAKLANDI
PENDİK BELEDİYESİ, AFET VE ARAMA KURTARMA FARKINDALIK EĞİTİMLERİNE DEVAM EDİYOR
PENDİK'TE MÜBADELENİN 103. YILINA ÖZEL ANLAMLI KONSER
BAŞKAN İSMET YILDIRIM TENEFFÜSTE ÖĞRENCİLERİN SEVİNCİNE ORTAK OLDU
AKOM'DAN KAR YAĞIŞI UYARISI
LOJİSTİK KURYE SEKTÖRÜNDE 69 YAŞ DÖNEMİ BAŞLIYOR
KARTAL BELEDİYESİ GENÇLİK MECLİSİ 2026 YILININ İLK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ