SÜLEYMAN TARIK BALYALI'DAN ANADOLU YAKASI BOSNA SANCAK DERNEĞİ'NE ZİYARET

CHP Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Tarık Balyalı yerel seçim çalışmaları bünyesinde Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği Başkanı Erdoğan Erden ve Yönetimi ile bir araya geldi.

31 Mart'ta yapılacak yerel seçim öncesinde saha çalışmalarına ağırlık veren CHP Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Tarık Balyalı Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği'ni ziyaret etti.

Dernek lokalinde gerçekleşen toplantıda Pendik'in sorunları hakkında kısa bir açıklama yapan Tarık Balyalı kendisini Pendikli olarak nitelendirdiğini ifade ederek Pendik'e karşı büyük bir aidiyet duygusu taşıdığına vurgu yaparak Pendik halkının teveccühü ile  Belediye Başkanı seçildiğinde 30 yıldır çözülemeyen imar sorunları başta olmak üzere tüm problemleri çözeceklerini söyledi.

Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği Başkanı Erdoğan Erden ise Sapanbağları'nda mevcut spor tesislerinin yetersiz oluşuna dikkat çekerek yeni tesislerin yapılması gerektiğini belirtti. 

BAŞKAN AHMET CİN ''GELENEKSEL SANATÇILAR BULUŞMASI'NA KATILAN SANATÇILARI AĞIRLADI
ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ^'NDE DÖNEM SONA ERDİ: SAYIŞTAY RAPORLARI VE REKTÖRLÜK YARIŞI GÜNDEMDE
EKREM İMAMOĞLU'NA 2 YIL 1 AY HAPİS CEZASI VE SİYASİ YASAK KARARI
PENDİK'TE MİNİBÜSLERDE POS DÖNEMİ TEMASSIZ ÖDEME BAŞLADI
ERSİN ÇAKIR'A PENDİK BELEDİYE MECLİSİNDE ÖNEMLİ GÖREV:GRUP BAŞKAN VEKİLİ OLDU
BAŞKAN AHMET CİN:'' EĞİTİME 700 MİLYON DESTEK VERDİK''
AKTİF YAŞ AL MERKEZİ ÜYELERİ BİLİM ÜMRANİYE’DE KEÇE ATÖLYESİNE KATILDI
MALTEPE'DE KİRACI DEHŞETİ:EV SAHİBİ ÇİFT HAYATINI KAYBETTİ AVUKAT AĞIR YARALI
BAKAN KURUM'DAN İSTANBUL'A KİRALIK KONUT MÜJDESİ: KİRALAR 10 BİN TL'DEN BAŞLIYOR
YÖK'TEN AKADEMİSYENLERE SOSYAL MEDYA YASAĞI:''ESNAFLIK SAYILDI''