SÜLEYMAN TURAN YENİDEN REFAH PARTİSİ PENDİK İLÇE BAŞKANI FAHRETTİN KARAKURT'U ZİYARET ETTİ

İYİ Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Turan İlçe Başkanı Mithat Kabadayı ve İlçe Yönetimi ile birlikte Yeniden Refah Partisi Pendik ilçe Başkanı Fahrettin Karakurt'u İlçe Başkanlığı'nda ziyaret etti.

İYİ Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Turan yerel seçim çalışmalarına devam ediyor. Turan seçim çalışmaları kapsamında Yeniden Refah Partisi Pendik ilçe Başkanı Fahrettin Karakurt ve Yönetimini İlçe Başkanlığı'nda ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

İYİ Parti Pendik ilçe Başkanı Mithat Kabadayı ve İlçe Yöneticilerinin de yer aldığı ziyarette Pendik genelinde gerçekleşen hoş sohbetin ardından Süleyman Turan Yeniden Refah Partisi Pendik ilçe Başkanı Fahrettin Karakurt'a nezaketi ve misafirperveliği için teşekkür etti.

SÜLEYMAN TURAN'DAN PENDİK VE KAYNARCA PROJELERİNE SERT ELEŞTİRİ: ''BÜYÜKŞEHİR HAKSIZLIK YAPIYOR!''
ÜMRANİYE’DE HER GÜN BİNLERCE KİŞİYE SICAK ÇORBA İKRAMI
SINDIRGI'DA 4.9 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM:İSTANBUL'DA HİSSEDİLDİ
YENİDEN DEĞERLEME ORANI BELLİ OLDU: VERGİ, HARÇ VE CEZALAR 2026'DA NE KADAR ARTACAK?
10 KİŞİ KALAN PENDİKSPOR DİRENDİ: İSTANBUL DERBİSİNDE GOL SESİ ÇIKMADI!
ATIK MALZEMELER MAGNETLERE DÖNÜŞTÜ
KASIM AYI KİRA ARTIŞ ORANI BELLİ OLDU
PENDİK BELEDİYESİNDEN YÜZME ŞENLİĞİ
CUMHURİYET’İN 102. YILI ÜMRANİYE’DE COŞKUYLA KUTLANDI
KUVA-Yİ MİLLİYE KAHRAMANI KARTALLI KAZIM VEFATININ 65. YILINDA KABRİ BAŞINDA ANILDI