TAHLİYE GÜNÜ GELEN BAŞKA MAHKUMUN YERİNE GEÇİP SIRRA KADEM BASTI

Antalya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda filmleri aratmayan skandal bir olay yaşandı. Uyuşturucu kuryesi olmaktan ceza alan bir mahkum aynı adı taşıyan başka bir mahkumun yerine geçip sırra kadem bastı.

Antalya L Tipi Kapalı Cezaevinde yaşanan skandalın ardından 5 memur hakkında disiplin cezası verilirken yaşanan olayda esas sorumluluğu bulunan müdür için ise soruşturma başlatılmadığı iddia edildi.

Filmlere taş çıkartacak olayın yaşandığı  olay Antalya L Tipi Kapalı Cezaevi'nde   bir mahkumun tahliye günü geldiği halde toplu parasını almamasıyla ortaya çıktı. Aynı adı taşıyan uyuşturucu kuryesi bir mahkum tahliye günü gelen başka bir mahkumun yerine geçip tahliye oldu. 2 aydır firari olan mahkum henüz bulunamazken olayla ilgili sorumluluğu olan 5 memur hakkında disiplin cezası verildi.

Antalya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda bulunan bir mahkumun, tahliye zamanı gelen başka bir mahkumun yerine geçerek firar ettiği öğrenildi. Kurum içerisinde 5 memur hakkında disiplin cezası verilirken esas sorumlu müdür için soruşturulma başlatılmadı.
 

METE GAZOZ AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN ANNELER GÜNÜ ŞENLİĞİ
BAKAN YARDIMCISI SAYAN'DAN GÜNEŞ PATLAMASIYLA İLGİLİ VATANDAŞLARA UYARI
MALİYE MÜKELLEF OLMADAN POS HASILATI ELDE EDENLERİ KISKACA ALDI
MALTEPE BELEDİYESİ'NDEN ANNELER GÜNÜ SÜRPRİZİ
TUZLA'DA ANNELER GÜNÜ'NE ÖZEL ÇEKİLİŞ
81 İL GENELİNDE İŞ BIRAKAN EĞİTİMCİLER BAKAN TEKİN'İ İSTİFAYA ÇAĞIRDI
BUDO SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ
MALTEPE BELEDİYE MECLİSİ OLAĞAN GÜNDEMLE TOPLANDI
BAŞKAN EREN ALİ BİNGÖL ANNELER GÜNÜ ÖNCESİ TUZLA'NIN KADIN GİRİŞİMCİLERİ İLE BULUŞTU