TARIK BALYALI, ''GENÇSEL DÖNÜŞÜMÜ'' BAŞLATTI

CHP'nin Pendik Belediye Başkan Adayı S. Tarık Balyalı, seçim çalışmalarına tüm hızla devam ediyor.

Her gün mahalle mahalle gezip, halk ile temas eden Balyalı'nın dün geceki konukları ise Pendikli gençlerdi. Marina'da bulunan Veysel Diker Sanat Merkezi'nde gençlerle buluşan Balyalı, kendilerine büyük bir sürpriz yaparak bir stand-up gösterisi organize etti. Gösteride 4 komedyen sahne aldı.

Toplam 1.5 saat süren etkinlikte kahkahalar havada uçuşurken; ayrılırken memnun oldukları her hallerinden belli olan gençler, organizasyonun tekrar tekrar yapılması için tecrübeli siyasetçiden söz istedi. Bunun üzerine gençleri kıramayan Balyalı, gösterilerin her hafta devam edebileceğini söyledi. 

Sahneye çıkarak gençlere veda eden Balyalı, gösterinin sonunda şu ifadeleri kullandı:

"Ezbere konuşan sıkıcı siyasetçiler gibi size geleceği değil, bugünü yaşamayı vaat ediyorum. Şimdilik yüzünüzü bu şekilde güldürebiliyorum. Ancak seçildiğimde Pendik gençler için bambaşka bir yer olacak. Size beylik sözler değil, senlik sözler söylemek istiyorum. Çok yakında Pendik, tam senlik..."

BAŞKAN AHMET CİN, MECLİS KONUŞMASINDA MÜJDELER VERDİ
ÜMRANİYELİ SPORCU BEYZA YAĞMUR GÜRBÜZ’DEN ULUSLARARASI ŞAMPİYONLUK
TUZLA'DA 30 AĞUSTOS COŞKUSU: BAŞKAN EREN ALİ BİNGÖL BU TOPRAKLARDA UMUT HEP VAR OLACAK
TUTUKLU BULUNAN İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU'NDAN 1 EYLÜL DÜNYA BARIŞ GÜNÜ MESAJI
İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN MOTOSİKLET GENELGESİ
30 AĞUSTOS’TA 30 TEKNE İLE ZAFER TURU
PENDİKSPOR SİVASPOR'U KENDİ EVİNDE MAĞLUP ETTİ
BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ KAMPÜSÜNDE CİNAYET: 15 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞU ÖLDÜRÜLDÜ
BAŞKAN AHMET CİN 30 AĞUSTOS ZAFER KUPASINA KATILDI
İSTANBUL'UN GÖBEĞİNDE VAHŞET! ÇÖP KONTEYNIRI YANINDA BEBEK CESEDİ BULUNDU