TEKNEDE BALIK TUTMA ETKİNLİĞİ YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

Pendik Belediyesi tarafından düzenlenen balık tutma etkinliği bu yıl da balıkçılık tutkunlarını bir araya getirdi.

Pendik Sahili’nde gerçekleşen organizasyonda, 20 tekne katılımcılar için hazır bulundu. İkişer ve üçer kişilik gruplar halinde teknelere dağılan yarışmacılar, kaptan eşliğinde 3 saat boyunca en fazla balığı yakalamak için hünerlerini sergiledi.

Pendik Belediyesi tarafından düzenlenen teknede balık tutma etkinliği, bu sene de balıkçılık tutkunlarının yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Denizle iç içe keyifli vakit geçiren katılımcılar, hem balık tutmanın hem de rekabetin tadını çıkardı.

Pendik Sahili’nde organize edilen etkinlikte, katılımcılar için 20 tekne hazır bulundu. İkişerli ve üçerli gruplar halinde teknelere alınan balıkçılar, kaptanlar eşliğinde yaklaşık 3 saat boyunca en fazla balığı yakalamak için kıyasıya mücadele etti. Etkinlik sonunda tüm teknelerden tutulan balıklar dijital terazi ile tartıldı. Ağırlık olarak en fazla balığı yakalayan katılımcılar dereceye girerek ödül almaya hak kazandı. İlk üçe giren yarışmacılara olta takımı, balıkçılık çantası ve Pendik Belediyesi Spor Tesis üyeliği hediye edildi. Öte yandan tüm katılımcılara ikramlarla birlikte çapari, kurşun ve hatıra bezleri verildi. 

BOSNA SANCAK İFTARINDA DAYANIŞMA MESAJI
BURAK BORA ANADOLU LİSESİ'NDE BİR BAŞARI DAHA
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL, BASIN MENSUPLARIYLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
KARTAL BELEDİYESİ 14 MART TIP BAYRAMI'NDA SAĞLIK EMEKÇİLERİNİ UNUTMADI
İBB'DEN PENDİK'E YATIRIM ÇIKARTMASI: ELMALI YAZIR CAMİİ HİZMETE AÇILDI
TARİHÇİ PROF.DR.İLBER ORTAYLI HAYATINI KAYBETTİ
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN OKULLARDA AFET BİLİNCİ EĞİTİMİ
YILIN BARIŞ İNSANI ÖDÜLÜ DÜNYACA ÜNLÜ YAZAR AKİF MANAF'IN
VATAN PARTİSİ PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN İNCİRLİĞİN TSK DENETİMİNE ALINMASI İÇİN İMZA KAMPANYASI
ÖĞRENCİLER 350 FISTIK ÇAMINI TOPRAKLA BULUŞTURDU