TEVFİK GÖKSU; DAĞ FARE DOĞURDU

AK Parti İBB Başkanvekili Tevfik Göksu Yenikapı'da sergilenen araçlarla ilgili açıklama yaptı. Göksu sergilenen araçların Belediye'ye ait resmi araçlar olduğunu belirterek 'dağ fare doğurdu''dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun seçim öncesindeki vaatlerinden biri olan İBB’nin gereksiz yere kiraladığı araçlara dair sergi Yenikapı’da başladı. ‘İsraf sergisi’ne AKP’nin ilk tepkisi ise partinin İBB Grup Başkanvekili Tevfik Göksu’dan geldi. Alana hala gelmeye devam eden yüzlerce aracı yeterli bulmayan Göksu, “Dağ fare doğurmuştur” dedi.

'ARAÇ FANTEZİSİ'

Göksu’nun sözlerinin devamında öne sürdüğü iddialar ve konuya dair yorumu şöyle:

“Bu hırsla İstanbul'da hayatı durdurmuş durumdalar. Bu kara propagandayı yapabilmek için hayatı, hizmeti durdurmuş durumdalar. Evde sağlıkta örneğin hizmet bekleyen hastalar, İstanbul halkı şuan bu şov uğruna, evinde bakım hizmetinden mahrum bırakılmış durumda.

Çocuğu hastaneye götürülemeyen anne bugün neden gidemiyor diye merak ediyorsa Yenikapı'ya baksın. Araçlar şuan Sayın Başkanın fantezisine hizmet veriyor.

Madem bu araçlar ihtiyaç fazlasıydı da 60 gündür görevdesiniz niye tutuyorsunuz? Bu araçlar bu şovdan sonra İBB bünyesinde tutulacak mı tutulmayacak mı? Göreceğiz, takip edeceğiz.

Bir taraftan insanları ekmeğinden ediyorsunuz, bir taraftan her köşesinde bu şehrin bir yeni siyasi şov uğruna hizmeti durduruyorsunuz. Dağ fare doğurmuştur. Güneş balçıkla sıvanmaz. Hak ve hakikatler mutlaka ortaya çıkar.

Bu araçlar söylediğimiz gibi zabıtanın, sosyal hizmetlerin, evde bakım hizmetlerinin vs. kullandığı hizmet araçlarıdır. 1717 makam aracından da söz ettiler aylarca. Hani 1717 makam aracı?”

BİLİM ÜMRANİYE TEKNOFEST GÜNEYDOĞU’DA ÇOCUKLARI BİLİM VE TEKNOLOJİYLE BULUŞTURDU
YENİ BELEDİYE BİNASINDA İLK MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
2. PENDİK MEMLEKET GÜNLERİ BAŞLADI
NİYAZİ GÜNERİ 254 OYLA YENİDEN YENİ PARTİ PENDİK İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİ
3-0 YETMEDİ GALATASARAY PENDİK'TE İPTEN DÖNDÜ
SOMA'DA GÖÇÜK FELAKETİ:7 MADENCİDEN 5'İ HAYATINI KAYBETTİ
EĞİTİM-İŞ'TEN HAK MÜCADELESİ:MAHKEMEDEN ÖĞRETMENLERİ İLGİLENDİREN EMSAL EK DERS KARARI
PENDİK'TE KÜLTÜR SANAT SEZONU MUHTEŞEM BİR SANAT ZİYAFETİYLE AÇILDI
ÜMRANİYE’DE DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ’NDE KUŞAKLAR ARASI BULUŞMA
PESİAD'DAN PENDİK'İN YENİ MÜFÜTÜSÜ VE İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ İLYAS KAYIŞ'A NEZAKET ZİYARETİ