TIRNAK YEME ALIŞKANLIĞI SONU OLDU

İzmir'de taksicilik yapan bir vatandaş Koranavirüs tedbirlerine rağmen tırnak yeme alışkanlığı nedeniyle hayatını kaybetti. Salgına yakalanan taksici 46 gün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

 

İzmir'de taksicilik yapan yurttaş tırnak yeme alışkanlığı nedeniyle Koranavirüse yakalandı. 46 günlük tedavi sonrasında taksici kurtarılmayarak hayatını kaybetti.

Konuyla ilgili açıklama yapan taksicinin  oğlu babasının Koranavirüs tedbirlerine çok sıkı uyduğunu belirterek;'' Babamızın en büyük riski tırnak yeme alışkanlığıydı. Bu alışkanlığı babamın sonunu getirdi. Net bir bilgi yok ama elleriyle dokunduğu bir yerden virüsle temas edip daha sonra da tırnaklarını yiyerek bu virüsü kapmış olma ihtimali oldukça yüksek" dedi.

PARKLARA DÜZENLİ BAKIM VE YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
PENDİK MİLLET BAHÇESİ’NDE “EN BABA FESTİVAL” COŞKUSU
İSRAİL İRAN SAVAŞININ 4. GÜNÜ;İRAN'DA 224 İSRAİL'DE 16 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
PENDİK'İN ŞAMPİYONLARI KUPALARINA KAVUŞTU
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN İGS ÖĞRENCİLERİNE DESTEK
SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş BAŞKANI MURAT YILDIRIM GÖREVİNİ BIRAKTIĞINI DUYURDU
SAĞLIK BAKANLIĞI HPV AŞISININ ÜCRETSİZ YAPILACAĞINI DUYURDU
DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN İSRAİL'İN İRAN SALDIRISINA İLİŞKİN KINAMA
ORTADOĞU GERİLİMİ ALTIN FİYATLARINI TIRMANDIRDI
İSRAİL İRAN'A SALDIRDI