TIRNAK YEME ALIŞKANLIĞI SONU OLDU

İzmir'de taksicilik yapan bir vatandaş Koranavirüs tedbirlerine rağmen tırnak yeme alışkanlığı nedeniyle hayatını kaybetti. Salgına yakalanan taksici 46 gün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

 

İzmir'de taksicilik yapan yurttaş tırnak yeme alışkanlığı nedeniyle Koranavirüse yakalandı. 46 günlük tedavi sonrasında taksici kurtarılmayarak hayatını kaybetti.

Konuyla ilgili açıklama yapan taksicinin  oğlu babasının Koranavirüs tedbirlerine çok sıkı uyduğunu belirterek;'' Babamızın en büyük riski tırnak yeme alışkanlığıydı. Bu alışkanlığı babamın sonunu getirdi. Net bir bilgi yok ama elleriyle dokunduğu bir yerden virüsle temas edip daha sonra da tırnaklarını yiyerek bu virüsü kapmış olma ihtimali oldukça yüksek" dedi.

PENDİK BELEDİYESİNDEN ÜNİVERSİTE ADAYLARINA TERCİH DESTEĞİ
BAŞKAN EREN ALİ BİNGÖL KOMŞULARIYLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR
ÜMRANİYE’DE 40 BİN TÜRK BAYRAĞI DAĞITILIYOR
PENDİKSPOR BAŞKANI ADEM ZAFER TORUN'DAN KAYMAKAM MEHMET YILDIZ'A NEZAKET ZİYARETİ
SAHTE E-İMZA VE DİPLOMA SORUŞTURMASI TAMAMLANDI
GÖÇBEYLİ KÜLLİYESİ'NİN TEMELİ DUALARLA ATILDI
GEYVE'DE HAMİLE ÇALIŞANA MOBBİNG İDDİASI:SENDİKADAN SPOR MÜDÜRÜNE SORUŞTURMA TALEBİ
ICRYPEX VE GÖKALP İÇER'İN MAL VARLIKLARINA EL KONULDU
ATMA SAT 2. EL PAZARI NEYZEN TEVFİK MEYDANI'NDA AÇILDI
YENİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET BİNASI YÜKSELİYOR